Lavløftere

Stort utvalg av elektrisk jekketraller, sniler og andre lavløftere

En elektrisk jekketralle er perfekt på små lager, små butikker og andre steder hvor du ikke har så mye plass, samtidig som du trenger effektivt og ergonomisk utstyr. Små, elektriske jekketraller og andre lavløftere er svært kompakte, og du kan også bruke dem på lasteplan. Se gjerne etter jekketraller med elmotor som har tilbehør for lading i bil, dersom du ønsker å ha trallen med deg i lastebilen. Du slipper å bekymre deg for at den plutselig skal gå tom for strøm mens du er ute og jobber, og i nødstilfeller kan du lade den opp ved å koble den til lastebilen.

Motordrevne jekketraller til rimelige priser

Vi har et spennende utvalg av jekketraller og sniler med forskjellige spesifikasjoner i ulike prisklasser – noe som gjør det enkelt å matche ethvert behov og budsjett. En motordreven, liten jekketralle med snilehastighet og nødstoppbryter er et økonomisk valg, samtidig som du får mange smarte funksjoner som klatrehjul og oppladbart batteri. Blant toppmodellene våre finner du Minimover. Dette er en svært kompakt, motordreven jekketralle med 208° styring, som er perfekt for trange steder der hver eneste centimeter teller. Minimover er svært brukervennlig, uansett hvor mye erfaring du har med elektriske jekketraller. Vi har også andre kraftige, motordrevne gaffelløftevogner med en maksbelastning på opptil 1500 kg, kjørehastighet på ca. 5 km/t (avhengig av last) og svingradius på knappe 1572 mm.

Elektriske jekketraller og sniler av topp kvalitet

Du kan føle deg trygg på at du får et produkt av topp kvalitet med lang levetid, uansett hvilke elektriske jekketraller og sniler du ender opp med å bestille.

Hvis du føler deg usikker på hvilke egenskaper og funksjoner du bør prioritere, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Gjør deg opp en mening om viktige kriterier som løftehøyde, maksbelastning og gaffellengde, for å være sikker på at behovene dine er dekket.

Vi har lang erfaring med å levere gode løsninger til industri, lager og verksted, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å plukke ut elektrisk jekketralle og andre egnede lavløftere fra utvalget vårt.