Håndstablere

Profesjonell og ergonomisk manuell pallestabler

En manuell pallestabler hjelper deg med tunge løft på en sikker, effektiv og ergonomisk måte. Arbeid i industri og på lager kan være tungt og krevende, og riktig utstyr som pålitelige håndstablere er helt uunnværlig. Ikke bare skal du jobbe sikkert, men du ønsker også at arbeidet skal utføres så effektivt som mulig. En manuell stabler hjelper deg med nettopp dette. Vi har mange forskjellige varianter med ulik løftehøyde og maksbelastning, slik at du enkelt skal kunne velge ut en modell som passer for din arbeidsplass. Manuelle pallestablere fås med smarte funksjoner som hurtigløft og fotbrems, noe som gjør dem enkle å bruke og manøvrere. Du løfter gaflene ved å pumpe en håndbrems, og senker dem ved å slippe håndtaket. Enkelte manuelle stablere kan også brukes som løftebord og jekketralle. Håndstablere er derfor svært fleksible i bruk, og du får utnyttet løfteutstyret ditt maksimalt.

Batteristabler og andre håndstablere

En batteristabler er et fantastisk hjelpemiddel som lar deg heve og senke tunge gods ved hjelp av en spak og løftemotor. For å gjøre arbeidsdagen enda litt enklere kan du gjerne se etter modeller med innebygd batterilader, parkeringsbrems og batterier inkludert. Batteristablere er stabile og fleksible i bruk, og du finner modeller med kraftige motorer her hos oss. Du kan lese deg opp på detaljerte produktspesifikasjoner i nettbutikken vår som viser svingradius, maksbelastning, løftehastighet og andre viktige mål. Slik kan du sikre at du velger en variant som er egnet for arbeidet som skal utføres. Et annet alternativ er trykkluftdrevne pallestablere med parkeringsbrems. De brukervennlige stablerne styres ved hjelp av en håndspakbrems, og du får utført godshåndteringen på en ergonomisk måte.

Bestill manuell stabler på nett

Vi har et stort utvalg av forskjellige typer manuelle stablere som passer for ulike arbeidsplasser. Alle har likevel én ting til felles; høy kvalitet og fleksible funksjoner som effektiviserer arbeidshverdagen. Er du usikker på om du bør velge en manuell pallestabler, batteristabler eller trykkluftdreven stabler? Ta gjerne kontakt med oss for å få gode tips og råd. Vi har lang erfaring i bransjen og hjelper deg mer enn gjerne med å velge riktig håndstabler.