Stort utvalg av trucktilbehør

Vi tilbyr det meste av trucktilbehør og reservedeler som passer for de fleste merker og modeller. Gaffelforlengere er et godt eksempel på tilbehør som lar deg transportere gods som er lengre enn de originale gaflene på trucken. Du fester dem enkelt på eksisterende gafler, og de er svært brukervennlige og fleksible. Ifølge bransjestandarden, kan du forlenge opptil 60 % av lengden på de opprinnelige gaflene. Truckplog, snø- og sandskrapere er enda et eksempel på funksjonelt trucktilbehør som lar deg utnytte trucken din maksimalt. Utstyret lar deg ploge vekk snø og fjerne avfall som spon, og har mange justeringsmuligheter.

Arbeidskurv til gaffeltruck

Trucktilbehør som arbeidskurver passer ypperlig for deg som ønsker å bruke trucken til personløft. Arbeidskurvene våre er svært HMS-vennlige med detaljer som sklisikre gulv, fotlister, rekkverk, sikkerhetskjeder og låssplint. Det er viktig at du tenker over hvor mange personer som skal være i kurven om gangen og velge deretter. Enkelte modeller har kun plass til én person, mens andre rommer flere mennesker. Du må også være obs på at arbeidskurver til truck må kontrolleres og godkjennes etter montering for at du skal kunne ta dem i bruk. Du finner også sammenleggbare arbeidskurver her hos oss. Fordelen med disse er at de opptar liten plass når de ikke er i bruk.

Forvandle trucken til løftekran

Hvis du har lyst å bruke trucken som løftekran, har vi en rekke truckutstyr som lar deg gjøre nettopp dette. Løftekran og løftekrok til truck er praktiske anordninger som takler tungt gods på en forsvarlig og effektiv måte. Vi anbefaler at du tar en nøye titt på produktspesifikasjoner for å finne egnede varianter med sikkerhetssperre og kapasitet som passer ditt behov. Løftekroken må i tillegg passe til størrelsen på gaflene. Vil du ha hjelp til å finne frem til riktig trucktilbehør? Ta kontakt med vår kundeservice via chat, epost eller telefon – vi hjelper deg mer enn gjerne.