Tippcontainer

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Tippcontainere & Søppelcontainere

Hos Cowab finner et bredt utvalg av tippcontainere i forskjellige størrelser og farger. Våre søppelcontainere er spesielt designet for håndtering og oppbevaring av avfall, og de kommer med praktiske funksjoner som automatisk tippefunksjon og ekstrautstyr for enkel bruk.

Hva er en tippcontainer? En tippcontainer er en container av stål som vanligvis brukes til avfallshåndtering og kildesortering. Den er utstyrt med en utløser i fronten slik at når du dytter den mot for eksempel en avfallscontainer vil tippcontaineren automatisk tippe ut avfallet ditt uten at du behøver å gå ut av trucken.

Velg riktig tippcontainer

I Cowab's nettbutikk finner du et stort utvalg av tippcontainere i mange størrelser og farger. Vi tilbyr også muligheten til å bestille tippcontainere i spesifikke farger. Våre standard og lagervare tippcontainere er blå, men du kan velge blant mange andre farger etter behov for å gjøre kildesorteringen enklere.

Vi tilbyr også HD-versjoner av tippcontainere, også kjent som heavy duty. Disse tippcontainerne er laget av tykkere stål og er spesielt egnet for håndtering av tyngre avfall og for røffere håndtering. Med våre ekstra kraftige HD-tippcontainere kan du trygt håndtere selv de mest utfordrende avfallsprosjektene.

Videre har vi containere med bunntømming og lokk, der avfallet tømmes fra bunnen på containeren. For de som trenger ekstra stor kapasitet, tilbyr vi også store tippcontainere med lokk i forskjellige størrelser. Disse har en praktisk dør i fronten, som gjør det enkelt å kaste inn avfallet. I vårt sortiment kan du til og med finne avfallscontainere i rustfritt stål. En tippcontainer i rustfritt stål er ekstra motstandsdyktig mot rust, noe som kan være en stor fordel i industrien.

Ekstrautstyr til din tippcontainer

For å gjøre avfallshåndteringen enda mer praktisk, tilbyr vi også ekstrautstyr til våre avfallscontainere. Du kan for eksempel velge å utstyre tippcontaineren med hjul, noe som gjør det enkelt å flytte den rundt på lageret, verkstedet eller uteområdet. Distanseklosser er nyttige når du ønsker å flytte tippcontaineren ved hjelp av en jekketralle eller en snile.

Alle våre tippcontainere kan også leveres med lokk. Dette er spesielt nyttig når du ønsker å beskytte innholdet mot regn eller tyveri. Vi tilbyr også tippskuffer som har samme tippefunksjon som en tippcontainer, men de er bygget lavere, bredere og lengre.

Holdbarhet i tøffe miljøer

Alle våre tippcontainere er laget for å holde lenge, selv under de mest krevende forholdene. Vi forstår at avfallshåndtering kan være en utfordrende oppgave, og derfor har vi sørget for at våre tippcontainere er bygget for å vare. Uansett om du jobber i industrielle områder, byggeplasser eller andre krevende miljøer, kan du være trygg på at våre tippcontainere vil oppfylle dine behov.

I Cowab nettbutikk er det enkelt å bestille så mange tippcontainere du har behov for: Du kan velge mellom forskjellige størrelser, farger og ekstrautstyr for å finne den perfekte løsningen for dine behov. Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, er vår kundeservice alltid klar til å assistere deg.

Vi tilbyr levering over hele landet, slik at du kan få din nye tippcontainer raskt og effektivt levert dit du trenger den. Ta kontroll over din avfallshåndtering med en pålitelig og profesjonell tippcontainer fra Cowab. Bestill din container i dag!