Tippcontainer

Tippcontainere

En tippcontainer brukes til håndtering og oppbevaring av avfall, og tømmes enkelt med en truck. Alle våre tippcontainere kommer med automatisk tippefunksjon. Når du løfter opp tippcontaineren med en truck, så har du en utløser i front på containeren. Denne kjører du inntil avfallscontaineren du vil tømme i, da vil tippcontaineren automatisk tippe ut avfallet ditt uten at du behøver å gå ut av trucken.

Ulike typer tippcontainere

I Cowabs nettbutikk finner du et stort utvalg av tippcontainere i mange størrelser og farger. Vi leverer alle våre tippcontainere i flere forskjellige farger på bestilling, standard og lagervare er de blå tippcontainerne. Tippcontainerne våre kommer også i HD versjoner som betyr heavy duty, dette er tippcontainere med tykkere stål som er beregner for litt tyngre avfall som f.eks stål og spon.

Ekstra utstyr til din tippcontainer

Vi leverer også en del ekstrautstyr til avfallscontainerne våre. De kan f.eks utstyres med hjul. En tippcontainer med hjul er enkel å flytte rundt på lageret, verkstedet eller på uteområdet. Distanseklossene brukes når du vil bruke en jekketralle eller en snile for å flytte på tippcontaineren. Alle våre tippcontainere kan leveres med lokk. Tippcontainer med lokk er bra når du vil beskytte innholdet mot f.eks regn eller tyveri. Vi leverer også tippskuff som har den samme tippfunksjon som en tippcontainer, men de er bygget lavere, bredere og lengre enn en tippcontainer. Vi har også containere med bunntømming og lokk. På disse tømmes avfallet fra bunnen på containeren. Vi har også stor tippcontainer med lokk i mange forskjellige størrelser, de her kommer med dør i front så det er enkelt å kaste inn avfallet. Alle våre tippcontainere er laget for å holde lenge i veldig tøffe miljøer. Bestill din container enkelt i Cowabs nettbutikk, eller ta kontakt med vår kundeservice for å få hjelp. Vi sender over hele landet.