Hjul

Stabile jekketraller for enkel transport

TIL JEKKETRALLER

Finn de riktige hjulene for dine behov

Valg av riktig type hjul kan være avgjørende for å forenkle mange forskjellige arbeidsoppgaver. For å sikre smidig transport og effektivitet er det avgjørende å bruke industrihjul tilpasset den spesifikke arbeidsoppgaven og lasten som skal transporteres samt miljøet det skal brukes i.

Våre faste hjul gir deg stabilitet ved å rulle rett uten at hjulene trekker sidelengs, noe som gjør dem ideelle for situasjoner der trallen må rulles rett mellom lagerreoler og pallereoler. Lenkehjul kan rotere 360° i alle retninger og er svært fleksible å kjøre både sidelengs og rett frem.Lenkehjul er perfekt for bordtraller, traller og kontorstoler.

Luftgummihjul gir utmerket støtdemping og er fordelaktige ved transport av sensitive eller skjøre gjenstander på ujevne overflater. Disse hjulene er ideelle for bruk i hager, byggeplasser og industrianlegg.

Hjul av forskjellige materialer

Vi tilbyr et bredt utvalg av hjul i forskjellige materialer for ulike formål og overflater. Hos oss finner du solide gummihjul, nylonhjul, polyuretanhjul, elastiske gummihjul og luftgummihjul.

Disse hjulene er tilpasset ulike typer underlag og oppgaver. Våre solide gummihjul brukes oftest på plattformvogner, bordvogner og gaffeltrucker og tåler lett til middels last. Solide gummihjul gir stillegående drift og jevn og effektiv drift med god støtdemping. Våre nylonhjul er perfekte for håndtering av tung last. Med sin høye lastekapasitet, høye slitestyrke og lave vekt er de ideelle for industrielle miljøer. De er også motstandsdyktige mot vann, oljer, organiske løsemidler og alkalier.

Polyuretanhjul er svært fordelaktige å bruke på grunn av deres høye slitestyrke, lastekapasitet og motstand mot mange kjemikalier, oljer og fett. Disse hjulene tåler tung belastning med letthet og er perfekte for industrielle miljøer. I tillegg har de lav rullemotstand, noe som gjør dem perfekte for rene og glatte overflater samtidig som de gir en stille gange.

Våre elastiske gummihjul er også gode i industrimiljøer og er laget for å tåle tøffere bruk og tyngre gods. Hjulene har god støtdemping. Hjulene gjenvinner sin runde form etter statisk belastning og har lav rullemotstand, noe som gir en jevn og stille gange. Våre luftgummihjul er perfekte hvis det er mange terskler eller andre hindringer å komme over. Hjulene har et bredt og mykt rullespor, som gjør hjulene skånsomme mot skjøre underlag.

Trenger du hjelp til å finne de riktige hjulene for deg eller har spesifikke ønsker som punkteringsfrie hjul, kan du kontakte oss på telefon, epost eller chat – vi hjelper deg gjerne! Dersom du allerede vet hva du vil ha kan du enkelt bestille trallehjul, stolhjul og hjul til mange andre formål direkte i vår nettbutikk.