Velg riktige stolhjul

 

Optimaliser kvaliteten og funksjonaliteten til stolene dine med slitesterke hjulsett fra Cowab. Enten det er kontorstoler eller industristoler, har vi de perfekte hjulene for deg.

 

Våre lettrullende stolhjul er laget av polyuretan og gir jevn og stillegående gange. Disse hjulene passer både kontorstoler og solide industristoler, og de ruller lett over ulike overflater. I tillegg er de eksepsjonelt holdbare, og gir langvarig ytelse og holdbarhet.

 

For de som foretrekker mer motstand i bevegelsen, tilbyr vi også sakterullende hjul. Disse polyuretanhjulene er ideelle for bruk på kontorstoler og industristoler med femarmede ben. Selv om de har en litt lavere hastighet enn de enkle rullealternativene, kompenserer de med sin høye slitestyrke.

 

Uansett hvilken type stol du trenger å utstyre med nye hjul, kan du være sikker på at Cowabs hjulsett vil levere høy kvalitet på både ytelse og holdbarhet. Vi streber etter å tilby hjul som forbedrer funksjonaliteten til stolen din og gir jevn bevegelse over ulike overflater.

 

Oppdag vårt utvalg av hjulsett og velg mellom våre sakterullende eller lettrullende hjul for å ta stolen din til neste nivå av komfort og ytelse. Bestill dine hjul raskt og enkelt i vår nettbutikk eller kontakt vår fantastiske kundeservice – du når oss på telefon, epost og chat.