Løftehjelpemidler

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Løfteutstyr for verksted, industri & lager

Å ha riktig løfteutstyr og løftehjelpemidler er avgjørende for å sikre både sikkerheten og effektiviteten på arbeidsplassen. Enten det er på et lager, i en produksjonsbedrift, butikk eller utsalg, kan det være nødvendig med tunge løft. Ved å benytte egnet løfteutstyr kan man redusere risikoen for skader, ulykker og belastningsskader betraktelig.I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg av løfteutstyr som kan tilpasses dine behov. For verksteder har vi både garasjejekk og donkraft, perfekt for å løfte kjøretøy eller andre tunge gjenstander.

Hjelpemidler for de ekstra tunge løftene

En vinsj er et kraftig verktøy som brukes til å trekke eller løfte tunge gjenstander. Den kan være svært nyttig når det er behov for å flytte eller trekke ting over en viss avstand. En talje er et praktisk løfteverktøy som brukes til å heve og senke tunge gjenstander med minimal innsats. Den består av en løpekatt som beveger seg langs en horisontal bjelke, og en kjetting eller tau som festes til lasten. Kjettingtaljer finnes i ulike størrelser og kapasiteter, slik at du kan velge den som passer best til ditt behov. I sortimentet vårt finner du også elektrisk talje for enda enklere løft. En verkstedkran, også kjent som elefantkran, er et annet kraftig løfteverktøy som brukes til å håndtere tungt gods på en sikker og effektiv måte. Den kan være svært nyttig i verksteder eller industrianlegg hvor det er behov for å løfte eller flytte store gjenstander. Når vi snakker om å flytte stort og tungt er transportruller geniale. Disse lave og kraftige vognene kalles ofte transportdolly, og de har svært høy kapasitet.

Tilbehør for trygg løft og transport

I Cowab nettbutikk finner du et omfattende utvalg av smarte hjelpemidler for å sikre lasten. Jekkestropper er kraftige lastestropper som lar deg spenne fast gods og varer, og du finner også løftestropper, løftekjetting og spennreimer i vårt store sortiment. Vi tilbyr også kranvekt som er svært lettstyrt med trådløs fjernkontroll, så vel som en rekke andre smarte hjelpemidler.Uansett hvilket løftehjelpemiddel du velger, er det viktig å være oppmerksom på maksimal belastning og andre spesifikasjoner før du bruker det. Dette vil sikre at utstyret takler jobben som skal utføres på en trygg måte.Hvis du trenger hjelp til å velge riktig løftehjelpemiddel, ta gjerne kontakt med oss på chat, mail eller telefon. Våre eksperter vil hjelpe deg til å finne de beste produktene for akkurat din bedrift. Du kan også bestille løfteutstyr direkte i vår nettbutikk, hvor du finner svært slitesterke vinsjer, taljer, stropper og annet løfteutstyr av høy kvalitet. Med det rette utstyret vil du kunne redusere risikoen for skader og belastningsskader, samtidig som du øker produktiviteten på arbeidsplassen.