Trappetraller

Trappetralle og trappevogn

Det kan være en ubehagelig opplevelse å komme seg opp og ned trapper med masse pakker om du ikke har gode trappetraller til å hjelpe deg. Det kan fort bli mange rykk og støt om du bruker en vanlig sekketralle. Traller til trapp er spesielt utviklet for å takle denne jobben, takket være glideskinner og tre hjul på hver side. Glideskinnene sørger for at trallen sklir lettere opp og ned trinnene, mens hjulene er utformet for å dempe støt. Rykk og støt er hverken bra for ryggen din eller innholdet i eskene. En god trappevogn er derfor et ergonomisk valg som gjør arbeidsdagen mer effektiv.

Brukervennlige trappekjerrer

Traller til trapper er svært brukervennlige, takket være ergonomiske håndtak og kraftige materialer som tåler en støyt. Kjørehåndtakene fås med smarte funksjoner som klemmebeskyttelse, og de er best mulig plassert for at du skal kunne innta en ergonomisk arbeidsstilling. Bøylehåndtak gjør det derimot enklere å lene trappekjerren bakover mens du kjører. Hjulene produseres i massivgummi, et materiale som er skånsomt mot gulvet.

Tilbehør og utstyr til trappetraller

Vi anbefaler at du ser over hvilket annet utstyr du trenger når du likevel skal oppgradere til nye trappetraller. Har du alt du trenger av lasteramper? Vi selger små varianter som du enkelt bærer med deg og bruker ved behov. Du kan også velge en liten, riflet terskelbro som gir deg en myk overgang over mindre hindringer som ledninger og terskler. En avlastningsmatte er derimot akkurat det du trenger for å redusere slitasje – noe som er midt i blinken for et travelt verksted.

Velg trappevogn med riktig belastning

Vi har både lettvektstraller til mindre gods, og trappevogner som takler litt tyngre gods. Du kan for eksempel velge en praktisk trappetralle i aluminium som veier lite og som tåler opptil 150 kg. Solide trappevogner med stålrørskonstruksjon kan tåle opptil 200 kg, og disse fås med nedfellbar lastegavel. I tillegg har de en litt mindre fast lasteplate. Vi anbefaler at du tenker over bruksbehovet ditt før du velger deg en ny tralle. Spør oss gjerne om trappetraller for gode råd og veiledning – vi har lang erfaring i bransjen og er glade for å kunne hjelpe deg med å velge riktige løsninger for din arbeidsplass.