Dekktraller

Dekktraller som tåler røff bruk

Vi har slitesterke og kraftige dekktraller som gjør det enkelt å flytte på bildekk, uten at du utsetter kroppen for slitasje og unødvendige belastninger. Kraftig pulverlakkert stålrørkonstruksjon gjør dem godt egnet til bruk i tøffe miljøer, noe som er perfekt for et travelt verksted som trenger utstyr som tåler en støyt. Vi vet hvor viktig det er å kunne stole på utstyret, særlig i travle perioder som rundt fristen for dekkskifte om våren og høsten. Våre dekkvogner er også godt egnet for dekkforhandlere og andre arbeidsplasser som trenger å oppbevare og transportere dekk.

Ergonomisk og praktisk i bruk

Maksbelastningen kan variere fra dekktralle til dekktralle, men den er høy nok til å takle de aller fleste bildekk. Du finner all informasjon om høyde, dybde, bredde og maksbelastning inne på produktsidene, slik at du enkelt finner frem til et passende alternativ.

Trallene er brukervennlige og ergonomiske, takket være praktiske håndtak som føles behagelige ut i hånden. Bøylehåndtaket lar deg bøye trallen bakover når du skal bruke trallen, mens kjørehåndtaket lar deg dytte den dit du vil.

Terskler og ramper er heller ingen hindring når du velger en dekktralle med luftgummihjul. Luftgummi skader ikke gulvet, og hjulene sklir smidig over mindre hindringer. Trallene er enkle å vedlikeholde og rengjøre. Du tørker fort av dem med en klut ved behov.

Bestill ny dekktralle på nett

Cowab er stolte av å kunne tilby kvalitetsprodukter til gunstige priser. Vi har lang erfaring med å levere profesjonelt arbeidsutstyr til verksted, lager og industri. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å velge dekktralle, dekkstativ på hjul og andre typer dekkutstyr som gjør arbeidsdagen sikrere og enklere. Kanskje du også trenger en oppkjøringsrampe og terskelbro når du først er i gang med å oppgradere utstyret? Ønsker du mer informasjon eller hjelp til å velge riktig dekktralle? Ta gjerne kontakt med oss via chat, e-post eller telefon for gode råd og anbefalinger.