Løftebord

Løftebord til verksted, lager & industri bestiller du enkelt i Cowabs nettbutikk. Vi har løftebord i mange varianter & prisklasser, kan sendes over hele landet.
Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Løftebord for verksted, lager & industri

Løftebord er en uunnværlig ressurs for industrien og verkstedbransjen. Disse allsidige hjelpemidlene gir en hev- og senkbart arbeidsflate, som er spesielt viktig når man håndterer tunge gjenstander som biler eller motorsykler. Med et løftebord kan man redusere behovet for manuell løfting og samtidig oppnå en ergonomisk arbeidsstilling. I Cowab tilbyr vil et bredt utvalg av løftebord som passer til ulike behov og bruksområder.Et tradisjonelt løftebord består av en rektangulær plattform, men det finnes også alternative modeller som E- og U-form. Plattformen er montert på et understell med en hydraulisk sakseløfter, som gjør det mulig å heve og senke løftebordet etter behov. For å sikre trygg bruk, er løftebordene utstyrt med sikkerhetsanordninger som hindrer klemskader.

Elektriske løftebord i mange varianter

Vi har et svært bredt utvalg av løfteplattformer, slik at du kan finne riktig størrelse på platen, løftehøyden og løftekapasiteten etter dine spesifikke behov. Vær oppmerksom på at personløftere krever spesialbestilling på grunn av krav til rekkverk og kapasitet når det gjelder å løfte personer.Vi tilbyr også hydrauliske løftebord med u-plate og svingplate. Svingplaten er ideell for de som ønsker å rotere gjenstandene etter at de er plassert på plattformen. Dette kan være spesielt nyttig for pakkelinjer der rullebord brukes. Løftebordene fra Cowab er av høy kvalitet og kan monteres både utendørs ved lasteramper eller innendørs. De kan også felles ned i gulvet eller integreres i smøregraver for å spare plass.I tillegg til å brukes innendørs på verksteder eller produksjonsområder, har løftebord også mange bruksområder ved kaianlegg der det er betydelig høydeforskjell mellom kaifronten og gulvet. Dette gjør det mer effektivt og sikkert å laste og losse varer fra skip eller båter.Cowab er din pålitelige partner når det kommer til løftebord. Vårt store utvalg av elektriske løftebord gir deg muligheten til å finne den perfekte modellen for dine behov. Enten du trenger et standard løftebord eller en spesialløsning, kan du være sikker på at Cowab har det du trenger. Ta kontakt med oss på mail, telefon eller chat om du behøver hjelp til å velge, eller trenger spesialtilpassede løftebord. Du kan også enkelt bestille et løftebord i vår nettbutikk, vi leverer til hele landet.