Hyllevogner

Hjul fra Cowab

Flytt varer & utstyr enkelt med lettrullende hjul

KJØP HER

Hyllevogner og Bordvogner for arbeidsplassen

Trenger du en pålitelig og allsidig transportløsning til din arbeidsplass? Da er hyllevogner og bordvogner fra Cowab det perfekte valget for deg. I vår nettbutikk tilbyr vi et bredt utvalg av hyllevogner, traller og trillebord som passer til alle typer arbeidsplasser.

Hyllevogner er ekstremt anvendelige og kan brukes i ulike settinger. Enten du jobber på et sykehus, et storkjøkken eller et lager, vil du finne en bordvogn som passer til dine behov hos Cowab. Våre vogner kommer med forskjellige hjultyper, inkludert låsbare hjul, slik at du kan tilpasse vognen etter dine spesifikke krav.

Rustfri hyllevogn

Hvis du jobber på et sted hvor hygiene er av største betydning, som et sykehus eller et storkjøkken, vil en rustfri hyllevogn være den ideelle løsningen for deg. Våre rustfrie hyllevogner er lett å rengjøre og oppfyller de høyeste kravene til hygiene.

Trenger du en transportløsning for servering? Våre serveringsvogner er ofte brukt i restauranter, sykehus og andre helseinstitusjoner. Disse praktiske bordvognene har vanligvis tre hyller og er lette å trille. De gjør det enkelt å frakte porselen, glass og mat, og gjør serveringsoppgaver enklere og mer effektive.

Lagervogner som er enkle å trille

På et lager kan det ofte være trangt om plassen, og derfor er det viktig å ha en vogn som er enkel å manøvrere. Våre lagervogner er utstyrt med fire leddhjul, noe som gjør dem ideelle for lagerbruk. Flere av disse hyllevognene har gittervegger som holder varene på plass, samtidig som du enkelt kan se hva som befinner seg på vognen. Du kan være trygg på at våre lagervogner vil hjelpe deg med å optimalisere plassen på lageret.

Finn riktig trillebord

Cowab tilbyr et bredt utvalg av hyllevogner og bordvogner som passer til dine spesifikke behov. Våre bordvogner kommer i ulike former, farger og størrelser, slik at du kan finne en som passer perfekt til din arbeidsplass. Du velge mellom hyllevogner med en, to, tre eller fire hyller i høyden. Våre traller finnes i plast, galvanisert stål eller med treplater, slik at du kan velge den som passer best til dine behov.

Bestill din nye hyllevogn eller bordvogn enkelt i Cowabs nettbutikk. Vi leverer over hele landet, slik at du kan få transportløsningen du trenger uansett hvor du befinner deg i Norge. Hos Cowab får du pålitelige og allsidige vogner som vil gjøre arbeidshverdagen din enklere og mer effektiv. Ta gjerne kontakt med oss på mail, chat eller telefon om du behøver hjelp til å finne riktig bordvogn til din arbeidsplass.