Hyllevogner

Hjul fra Cowab

Flytt varer & utstyr enkelt med lettrullende hjul

KJØP HER

Hyllevogner for alle arbeidsplasser

En hyllevogn er en svært anvendelig vogn som kan brukes på de fleste arbeidsplasser. I vår nettbutikk kan du finne alle typer av hyllevogner, traller og trillebord. Vognene kan leveres med forskjellige typer av hjul, både med og uten låsbare hjul.

Rustfri hyllevogn

En rustfri hyllevogn kan brukes til mye men passer spesielt godt på sykehus og storkjøkken der det er ekstra høye krav til hygiene. Den rustfrie overflaten er lett å rengjøre.

Serveringsvogn

Serveringsvogner brukes ofte ved servering i restauranter og på sykehus og andre helseinstitusjoner, men er like praktiske ved andre storkjøkken hvor man vil flytte mat eller utstyr. Serveringsvogner har ofte 3 hyller, er lette å trille og tåler lettere gods som porselen, glass og mat.

Lagervogner med gitter

På et laget kan det ofte være trangt om plassen og da er det viktig at det er lett å navigere vognen. Derfor kommer lagervognene som regel med 4 leddhjul så de er ideelle på lageret. En lagervogn har som regel gitterhyller, noe som gjør vognen solid og likevel lett å trille.

Mange ulike typer tilpasset dine behov

Bordvognene våre kan leveres i mange forskjellige former og farger så de passer til akkurat deres bruk. Vi leverer også plattformvogner som er til litt større varer, de her er bygget for å tåle en høy vektbelastning. Hyllevognene og trillebordene kan leveres med en, to, tre eller 4 hyller i høyden. Traller finnes både i plast, galvanisert eller med treplater. Vi har også mange forskjellige typer av plukkvogner og pakkevogner med og uten skriveplate til f.eks plukkliste. Medisinvognene og laboratorievognene våre passer perfekt til sykehus, laboratorier eller til apoteket. Bestill din nye bordvogn enkelt i Cowabs nettbutikk - vi sender over hele landet.