Plategodsvogner

Hjul fra Cowab

Flytt varer & utstyr enkelt med lettrullende hjul

KJØP HER

Platevogner og plateløftere

Å transportere plater, som ofte er tunge og vanskelige å håndtere, kan være en utfordring. Men med riktig utstyr kan denne oppgaven gjøres mye enklere og mer effektiv. Hos Cowab finner du et bredt utvalg av platevogner og plateløftere som er spesialdesignet for transport av plater og skiver.

Plategodsvogner er det ideelle valget når det kommer til å flytte plater som ikke kan håndteres med vanlige transportvogner. Cowab tilbyr et stort utvalg av platevogner med ulik kapasitet, størrelse og prisklasse, slik at du kan finne den perfekte løsningen for dine behov. Enten du trenger å transportere gipsplater, glassplater, sponplater eller metallplater, har vi en platevogn som passer for deg.

Våre platevogner er robuste og slitesterke, og er konstruert for å tåle tung belastning. De er utstyrt med solide hjul som gjør det enkelt å manøvrere vognen selv på ujevne underlag som grus. Dette gjør dem ideelle for bruk både innendørs og utendørs. Med våre platevogner kan du flytte plater raskt og effektivt uten å måtte bekymre deg for skader på underlaget eller at vognen ikke tåler belastningen.

Plateløfter - når du må jobbe i høyden

Når det kommer til arbeid i høyden, for eksempel montering av gipsplater i taket, er sikkerhet og ergonomi viktig. Bruk av en plateløfter gjør jobben mye enklere og mer sikker. Med en plateløfter kan du enkelt heise opp platene til ønsket høyde uten å måtte løfte eller bære dem manuelt. Dette reduserer risikoen for belastningsskader og gir en mer effektiv arbeidsflyt.

Vi tilbyr plateløftere som er designet for å møte kravene til sikkerhet og ergonomi. Våre plateløftere har en solid konstruksjon og er enkle å betjene. De har justerbare løftehøyder og kan enkelt tilpasses ulike typer plater. Enten du jobber med gipsplater, glassplater eller andre typer plater, har vi en plateløfter som passer for deg.

Tørkevogner

I tillegg til platevogner og plateløftere tilbyr Cowab praktiske tørkevogner. Disse tørkevognene har justerbare midtseksjoner, noe som sparer plass når du oppbevarer plater. De er spesielt egnet for oppbevaring av gipsplater, glassplater, sponplater og metallplater. Våre tørkevogner er et nyttig verktøy i produksjon, verksted og andre arbeidsplasser der plater må tørkes eller oppbevares på en praktisk måte.

Når du handler hos Cowab kan du være trygg på at du får produkter av høy kvalitet. Våre platevogner, plateløftere og tørkevogner er nøye utvalgt for å møte kravene til pålitelighet, holdbarhet og funksjonalitet. Vi har lang erfaring innen bransjen og kan derfor tilby deg de beste løsningene for transport av plater.

Bestill din nye platetralle eller plateløfter enkelt i vår nettbutikk, eller ta kontakt med oss på mail, telefon eller chat om du har noen spørsmål.