Transportvogner

Transportvogner

Når man har har behov for å frakte tungt gods på en slett flate kan en transportdolly være uvurderlig. Vi har et stort sortiment av transportvogner du enkelt kan bestille på nett. I nettbutikken finner du transporthjul, maskintransportører og maskin ruller til industri og lager.

Spesiallagde for å tåle stor belastning

En kraftig transportdolly og transportvogn gjør det enkelt å flytte tunge maskiner eller utstyr. De finnes både som faste vogner og justerbare vogner, og kan også leveres med sving. How Cowab finner du maskintransportører som kan tåle opp til 12 tonn pr transportvogn! Maskintransportørene eller maskinskoene tåler med andre ord en veldig høy vekt, dette gjør at de kan ta alt fra de små enkle oppgavene til de veldig store og tunge oppgavene, med dise blir flyttejobben enkel. Når man jobber med tungt gods kan det være vanskelig å få godset på transportdollyene, og i de tilfellene anbefaler vi at man bruker en løftestang eventuelt en donkraft.

Lastevogner

Vi har store lastevogner med svingkrans, som gjør trallen veldig lett å styre siden den får en veldig liten svingradius. Vi har platevogner i forskjellige størrelser som gjør transporten av veggplater og bordplater veldig enkel. Kombivognene har avtagbare vegger på siden som kan justeres etter eget ønske. Vi har mange transportvogner i forskjellige størrelser og varianter. Møbeltransportør som tar 600 kg som gjør flytting av skap, safer og andre tunge varer lekende lett. Her finner du også minivogner som er lette vogner med flere hylleplan, de her passer perfekt til å bruke på et kontor der plassen er liten. Vi har også plategodsvogner og byggvarevogner for enkel transport av byggevarer som planker, vegger og plater.