Etiketter og etikettholdere for en velorganisert arbeidsplass

Etiketter spiller en nøkkelrolle når det gjelder å skape en effektiv, organisert og produktiv arbeidsplass. Ved hjelp av etiketter og merkelapper kan du enkelt holde orden på verkstedet, lageret, arkivet og mange andre arbeidsplasser – i tillegg får du en lettfattelig løsning hvor du raskere finner det du trenger.

 

Hos oss i Cowab finner du både etiketter og adresseetiketter som gir deg en enkel og kostnadseffektiv løsning for å merke og identifisere hvor produkter, verktøy og andre gjenstander befinner seg. Kombiner gjerne med fleksible etikettholdere som du kan sette opp på for eksempel lagerhyller, pallereoler, bokser og andre oppbevaringsplasser. Ved hjelp av holderne får du en fin ramme rundt merkelappen samtidig som du beskytter dem mot slitasje og sørger for at informasjonen forblir lesbar over lengre tid.

 

Rask merking med selvklebende etiketter

Vi har også selvklebende etiketter som er en rask merkeløsning. De har en klebrig bakside som fester seg til de fleste overflater og du trenger ikke bruke ekstra lim eller tape for å få dem til å feste seg. Våre selvklebende etiketter er hvite og kommer i forskjellige størrelser for å sikre at de er synlige. De er perfekte til  bruk på for eksempel plukkbokser for å gi deg en lett oversiktlig løsning for oppbevaring av smådeler med mer. I vårt sortiment finner du også merkepapp og selvklebende adresseetiketter på rull.

 

Enten du trenger selvklebende etiketter for rask merking eller merkelapper og holdere for langtidsbruk, har vi mange alternativer å velge mellom. Du kan raskt og enkelt bestille både adresselapper, etikettholdere og annet tilbehør direkte i vår nettbutikk. Ønsker du tips og råd om hvordan du best løser oppbevaringsbehovene deres og finner riktige etiketter til riktig formål, er vi tilgjengelig på telefon, epost og chat – vi hjelper deg gjerne.