Verkstedskap

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Solide verkstedskap med smarte funksjoner

Ikke bare skal verkstedskap være solide og tåle tøffe miljøer – de må også ha funksjoner og detaljer som gjør arbeidsdagen enklere. Det er derfor vi tilbyr skap til verksted i ulike størrelser og med forskjellige detaljer. Du finner enkelt frem til et stålskap som matcher dine behov enten du vil ha et stort verkstedskap med praktisk verktøypanel og hyller, eller et helt enkelt skap for småting. Selv de minste variantene er av høy kvalitet, og er godt egnet til bruk på verksted og i industri der de blir utsatt for store belastninger. Overflaten på skapene er solid og slitesterk, takket være bruk av pulverlakkert stål.

Velg mellom veggmonterte stålskap og store oppbevaringsskap

Utvalget vårt består av både veggmonterte stålskap og store verkstedskap som står på gulvet. Du kan også velge å plassere de minste skapene på arbeidsbord, slik at du alltid har nødvendig utstyr innen rekkevidde mens du jobber. Små verkstedskap fås med avtakbare hyller og sylinderlås. Enkelte stålskap har også svingbare hjul med bremser, som gjør at du enkelt kan flytte på skapet uten å måtte anstrenge deg. Store verktøyskap i stål er utviklet for at du skal ha god kontroll på utstyret. Her får du blant annet avtakbare hyller, praktiske skuffer til skruer og bolter, og perforerte vegger til å henge opp skrutrekkere og annet verktøy. Alt kan ha sin faste plass når du har et stort verkstedskap som dette, noe som lar deg ha fullt fokus på jobben som skal gjøres.

Bestill skap til verksted på nett

Vi har komplette verktøyskap, solide stålskap, veggstativ med hyller og praktiske verkstedskap som tåler alle belastningene de blir utsatt for på verksted og i industri. Ta kontakt for gode tips til hvilke verkstedskap og oppbevaringsløsninger som passer deg og din arbeidsplass best. Cowab har lang erfaring og et stort sortiment, og vi hjelper deg gjerne med å gjøre arbeidsdagen sikrere og mer effektiv.