Komplette verktøyskap

Arbeidsbenker fra Cowab

Jobb ergonomisk og effektivt med riktig arbeidsbenk

TIL ARBEIDSBENKER

Full orden med komplette verktøyskap

Ingenting er mer frustrerende enn å ikke finne det du trenger, særlig om du har en travel dag. Våre komplette verktøyskap gir deg god orden på alt av utstyr, og kan effektivisere din arbeidsdag. Store og praktiske skap med verktøypanel, hyller og oppbevaringsbokser lar deg enkelt organisere alt fra hammere til skruer. Her kan alt få sin faste plass, så du slipper å kaste bort tid på å lete etter verktøy. Mange av stålskapene fås med detaljer som elektronisk kodelås, justerbare bein og komplett innredning. I tillegg produseres skapene av robust stål som tåler tøffe miljøer, noe som gjør dem godt egnet til industri og verksted.

Velg riktig maskinskap for ditt bruk

Alt av verktøyskap og maskinskap fås i ulike størrelser og innredninger, slik at du kan velge en variant som passer best for ditt bruk. Noen har for eksempel skuffer, hyller, verktøypanel og lagerbokser, mens andre kun består av hyller og plastbokser. Førstnevnte passer bra for deg som trenger et stort verktøyskap for å oppbevare mye forskjellig utstyr, mens stålskap med hyller og plastbokser er optimale for å sortere skruer, muttere og annet smått. Vi anbefaler at du tar en titt på innredningen til komplette verktøyskap for å forsikre deg om at du velger en modell som dekker dine behov. Du kan også bestille ekstra deler og utstyr utenom, som flere kroker og ekstra plastbokser, om du skulle ha behov for det.

Bestill et stort verktøyskap på nett

Et stort verktøyskap kan veie opptil 150 kg, men du trenger ikke å bekymre deg for levering når du bestiller på nett – vi sender produktene våre over hele landet, uavhengig av størrelse. Den høye vekten kan faktisk være en fordel – sjansen for at noen bærer et fullastet, blytungt skap med seg for å stjele verktøy blir betydelig mindre! Vi har også et spennende utvalg av verkstedutstyr og maskiner om du trenger å fylle opp skapet mens du er i gang, fra kompressorer til håndverktøy. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål, eller trenger tips til smarte verktøyskap og oppbevaringsløsninger som passer for arbeidsplassen din.