Verktøyskap på hjul

Verktøyskap på hjul effektiviserer din arbeidsdag

Verktøyskap på hjul er en praktisk og ergonomisk oppbevaringsløsning, som gjør at du unngår unødvendige belastninger på rygg og knær. Skapene kan ellers være ganske tunge og solide, og mange av våre stålskap veier over 100 kg.

Skapene lar seg enkelt flytte dit du vil ha dem, så du slipper å bære tungt utstyr frem og tilbake. Verktøyskapene fås med et praktisk drahåndtak på siden som er behagelig i bruk, samt fire svingbare hjul for enkel manøvrering. To av hjulene har også bremser for å sikre at du har god kontroll over skapet.

Ønsker du ekstra sikkerhet? Se i så fall etter et låsbart skap på hjul for å forhindre at verktøyet ditt forsvinner.

Flyttbare stålskap som tåler en støyt

Vi har skap på hjul som er utviklet for bruk i tøffe miljøer. Vi vet at det er viktig å ha robust utstyr som du kan stole på når du jobber på verksted eller i industrien, og det gjelder også for oppbevaringsløsningene. Det er derfor vi tilbyr solide og helsveisede stålskap. En annen fordel med stål er at skapene er enkle å rengjøre, og det holder stort sett å vaske dem med en klut. Hjulene er også ganske robuste, da våre verktøyskap på hjul fås med dekkspor i massiv gummi. Dersom du ikke finner noe du er helt fornøyd med, kan du bestille andre oppbevaringsskap som kan bygges ut med hjul og andre praktiske løsninger.

Skap med hjul og praktisk innredning

Flyttbare hyller gjør at du enkelt kan justere skapet etter egne behov. Du bør imidlertid være obs på maksbelastningen på hyllene, som kan variere fra skap til skap.

Du kan optimalisere skap på hjul ytterligere ved å kjøpe gummimatter utenom. Gummimatter beskytter verktøy og annet utstyr, samtidig som matten holder verktøyet forsvarlig på plass mens du dytter skapet. Du kan også bestille lagerbokser som passer inn i skapet, noe som kan være gunstig for deg som ønsker å sortere småting som skruer og muttere.

Ønsker du mer informasjon om verktøyskap på hjul? Ta kontakt med oss for flere gode tips til smarte oppbevaringsløsninger for verksted, lager og industri.