Verktøyskap

Arbeidsbenker fra Cowab

Jobb ergonomisk og effektivt med riktig arbeidsbenk

TIL ARBEIDSBENKER

Slitesterke verktøyskap til industri

Vi har både store og små verktøyskap for garasjer, verksteder og andre arbeidsplasser i industrien. Utvalget er stort for å kunne imøtekomme de fleste behov. Du kan blant annet kjøpe et stort stålskap med avtakbar sokkelfront og gaffeltunnel om du har behov for å flytte på dem med en jekketralle. Denne typen skap er som regel svært slitesterke, med pulverlakkert finish som gjør at de tåler en støyt. Konstruksjonen er helsveiset, men du kan selv justere hyllene på innsiden. Låsbare håndtak gjør at du kan oppbevare gjenstander på en trygg og forsvarlig måte. En høy vekt på over 100 kg reduserer sjansen ytterligere for at noen stikker av med sakene dine.

Allsidige verktøyskap for garasje og verksted

Det er ikke bare stålskapet som takler røff bruk. Du finner modeller i utvalget vårt med hyller som tåler opptil 100 kg, så sant du fordeler vekten jevnt. Det gjør at skapene passer bra for deg som skal oppbevare tungt utstyr, maskiner og andre gjenstander som veier litt. Vi tilbyr også skap som kan bygges på med svinghjul og brems. Det gjør dem til et godt valg for deg som vil kunne flytte på tunge skap, uten å utsette kroppen for unødvendig slitasje. Slike skap kan også fås med gummimatter som gir ekstra beskyttelse og forhindrer at tingene sklir under transport. Eventuelt kan du legge til et ekstra hylleplan for bedre plassutnyttelse. Skapene er såpass allsidige at du også kan bruke dem på kontor, dersom du ønsker det.

Bestill stålskap til verktøy på nett

Fordelen med å bestille stålskap til verksted på nett er du med bare noen få tastetrykk har tilgang til et stort utvalg. Enten du vil ha et lite skap til småting eller et ekstra stort verktøyskap til verkstedmaskiner, så har vi noe som passer for deg. Cowab fører også et bredt utvalg av nyttig ekstrautstyr som gummimatter, hjulsett og hyller som passer til stålskapene, og vi leverer over hele landet. Ta gjerne kontakt for å få hjelp med å velge produkter som passer for din arbeidsplass.