Vegghengt verktøyskap i stål

Et vegghengt verktøyskap i stål er utviklet for bruk på verksted, lager og i industri. Skapene er solide og slitesterke, samtidig som de er små og lette nok til å kunne henges opp på veggen. Småromsboksene kan også stå på arbeidsbord og skrivepult, dersom du foretrekker det. Skapene fås med ulike løsninger som hyller, verktøypanel, kroker og sylinderlås. Et annet alternativ er å kjøpe et praktisk veggstativ. De veier lite og opptar liten plass, og du kan sortere sakene dine i plastbokser som kjøpes utenom. Uansett hvilken løsning du velger, kan du føle deg trygg på at du får slitesterke produkter som lar deg sortere sakene dine på en ryddig måte.

Hold orden på tingene med verktøyskap for vegg

Få ting er mer frustrerende enn å ikke finne frem til det du trenger. Er du lei av at verktøyet ikke er på samme sted som du la det sist? Er du frustrert over skruer og muttere som ikke er sortert? I så fall kan et verktøyskap for vegg hjelpe deg med å holde god orden på tingene dine. Vegghengte verktøyskap er praktiske for å oppbevare småting som ellers har lett for å forsvinne på en travel arbeidsplass. Flyttbare hyller lar deg tilpasse skapet etter egne behov, noe som gjør at disse oppbevaringsløsningene er svært fleksible i bruk.

Stort utvalg av funksjonelle verktøyskap

Har du behov for ytterligere oppbevaringsløsninger, i tillegg til et verktøyskap til vegg? Vi tilbyr komplette verktøyskap med lås, perforerte panel og fleksible hylleløsninger, samt praktiske stålskap på hjul som er enkle å transportere. Enten du ønsker å sortere verktøy eller oppbevare tunge maskiner, finnes det et stålskap som passer ditt bruk. Det er også mulig å supplere skapene med gummimatter, hyller og lagerbokser. Ta gjerne kontakt om du trenger flere gode tips om vegghengt verktøyskap – vi gjør det enkelt å sortere verktøy. Du bestiller raskt og enkelt på nett, og vi leverer over hele landet.