Stiger & Arbeidsplattformer

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Stiger, stillaser og andre arbeidsplattformer

I Cowabs nettbutikk finner du et stort sortiment av stiger, arbeidsplattformer og arbeidsstillas. En profesjonell arbeidsplattform gjør ikke bare jobben enklere og mer effektiv – den gjør det også tryggere å arbeide i høyden. Alle våre stiger og arbeidsstillas er laget for profesjonelt bruk. Vi vet hvor viktig det er med utstyr som du kan stole på, og alle våre arbeidsplattformer har derfor en stabil konstruksjon. Du kan også kjøpe rekkverk og annet ekstrautstyr for flere tilpasningsmuligheter og økt sikkerhet.

Arbeidsplattformer med løftehøyde & stiger på hjul

Arbeidsplattformer med løftehøyde på opptil fem meter kan forenkle arbeidsdagen din ytterligere. Mobile arbeidsplattformer kan brukes både inne og ute, og fås med sklibeskyttelse i kurven, svingbar grind og hovedstrømbryter med lås. Grinden stenges automatisk når du klatrer inn eller ut av kurven, for å øke sikkerheten ytterligere. Det er mulig å bestille både manuelle varianter og modeller med batteridrift.

Arbeidsstillas for mange ulike jobber

Et arbeidsstillas har mange bruksområder, og du kan skreddersy ditt stillas etter behov ved å bestille ekstra tilbehør og utstyr. Et arbeidsstillas på hjul er et godt alternativ for deg som ønsker å kunne flytte på stillaset, uten å måtte styre med montering. De passer bra for både innendørs- og utendørsbruk. Dersom det er trangt om plassen på vei gjennom smale passasjer, kan du simpelthen legge sammen bunnseksjonen. Hjulene er enkle å styre, og de fås med bremser for å sikre at stillaset ikke flytter på seg under arbeidet.

Stort utvalg av stiger

Helautomatisk teleskopstige, rullbar plattformsstige, fleksibel skyvestige, stabil trappestige – vi har mengder av stiger i vårt sortiment, slik at du enkelt kan velge ut en variant som passer optimalt for dine behov. Stige med verktøyhylle er for eksempel praktisk for deg som må ha med deg verktøy i høyden, uten at det skal gå på bekostning av sikkerhet og produktivitet. Takket være detaljer som støtbøyle og gulvbeskyttelse, kan du stole på at alle våre stiger er sikre og stabile i bruk. Praktiske sammenleggbare stiger og arbeidsplattformer finner du også hos oss. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om stiger, arbeidsstillas og andre arbeidsplattformer. Du kan også bestille enkelt på nett – vi sender over hele landet.