Stiger

Paller fra Cowab

Oppbevar trygt & enkel med riktig palletype

KJØP HER

Stiger for alle typer jobber

Det finnes en rekke forskjellige typer stiger; trappestiger, teleskopstiger, uttrekkbare stiger, solide arbeidstrapper og mye mer! Vi i Cowab har et bredt sortiment slik at du kan finne en optimal arbeidsstige som passer dine formål.

For at du skal kunne få tilgang til gjenstander og produkter i lagerhyller, pallereoler og lignende har vi en rekke passende stiger. Er plattformen høy er teleskopstige eller forlengelsesstige å foretrekke, og hos oss finner du modeller med høyde over 7 meter! Selv enkeltstiger og lagerstiger er gode alternativer for å nå høyt. Felles for alle våre forlengelsesstiger, teleskopstiger og lagerstiger er at de er utstyrt med sklisikring for å stå stødig på underlaget og gjøre arbeidet tryggere. I tillegg har vi arbeidsstiger med toppmonterte kroker for ekstra sikkerhet.

Stabile stigetrapper

En trappestige har ofte færre trinn, noe som gjør at du ikke når like høyt som med en vanlig stige. Stigetrapper er derimot veldig stabile og står stødig på overflaten. Du har også ofte større, sklisikre trinnplattformer å stå på når du jobber. De er også enkle å slå sammen og ha med seg til ulike jobber. I vårt sortiment finner du også fleksible trappestiger på hjul, doble trappestiger og høyere tretrapper samt arbeidstrapper. Mange av trinnene våre har praktiske kroker hvor du kan henge opp malingsspann, verktøy og andre ting du trenger til jobben.

I tillegg til disse stigene finner du også taustiger som bidrar til å øke sikkerheten på arbeidsplassen. Sørg for å oppbevare den på et lett tilgjengelig sted, slik at du raskt får tilgang til den hvis det for eksempel skulle oppstå brann i lokalene. Regelmessig inspeksjon av taustigen er viktig.

Ta gjerne kontakt om du vil vite mer om våre stiger og arbeidstrapper. Du kan nå oss via telefon, e-post og chat.