Arbeidsplattformer og rullestillas for sikkert arbeid i høyden

En arbeidsplattform er et svært allsidig hjelpemiddel og kan brukes til mange ulike oppgaver. Du kan for eksempel bruke et rullestativ til fasadearbeid og maling av fasader. Arbeid i høye høyder skal føles trygt, noe som krever stabile løsninger. Hos Cowab finner du arbeidsplattformer og stillaser på hjul i ulike modeller og materialer. Vi har aluminiumsstillas, rullestillas og arbeidsplattformer i stål som tåler tøff håndtering og krevende arbeidsmiljøer. Et aluminiumsstativ har en lett og slitesterk konstruksjon som gjør det lettere å flytte ved behov.

For å sikre at arbeid i høyden er trygt, er våre arbeidsplattformer med hjul utstyrt med rekkverk slik at du kan holde deg fast mens du klatrer opp stigen. Rullestillaset har også fallsikringsskinner og hjulene er utstyrt med bremser for å sikre at stillaset står stødig. Vi ønsker at du skal finne et enkelt håndverkerstillas eller byggestillas på hjul, derfor har vi arbeidsplattformer i forskjellige høyder.

Ønsker du å vite mer om våre stillaser på hjul er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss direkte på telefon! Du kan også nå oss på e-post og chat. Vi tilbyr 7 års garanti og rask levering over hele landet.