Kick-step for alle arbeidsplasser

I Cowabs nettbutikk finner du praktiske arbeidskrakker kalt kick-step eller elefantfot. De kan med fordel brukes både på lager, verksted, i produksjonsbedrifter så vel som i butikken og annen varehandel. En trinnkrakk, også kalt elefantfot eller kick-step, er et fleksibelt hjelpemiddel når du skal strekke deg litt høyere opp for å få tilgang til for eksempel produkter på oppbevaringshylla, på verkstedet eller for å nå bøker i bibliotekets bokhyller. Disse pallene med hjul kan selvsagt også brukes på andre arbeidsplasser. I butikker brukes de ofte når personalet skal fylle på varer eller pakke lagerhyllene. De er kompakte i formatet og tar liten plass. En fordel med et kick-step er mobiliteten. Du kan enkelt flytte pallen enten for hånd eller ved å dytte den dit det trengs.

En annen god ting med kick-steps er at de er fjærbelastede hjul som får krakken til å senke seg til gulvet når du tråkker på den. For ekstra sikkerhet er våre rullekrakker og kick-steps utstyrt med gummilister som hindrer dem i å skli bort når du står på dem. Mange av modellene har også sklisikre trinn.

Hos oss kan du også finne en elefantfot som er laget av metall for å tåle litt tøffere håndtering og arbeidsmiljø. Vi tilbyr også alternativer i plast. Hvis du har problemer med å bestemme deg eller har spørsmål om våre trinnkrakker, rullekrakker og elefantføtter, står vår kundeservice klar til å hjelpe deg! Du kan nå oss på telefon, e-post og chat.

Mobil krakk

Fordelen med en kick-step er hvor enkel den er å flytte: Krakken har innebygde hjul slik at du kan dytte den med foten eller flytte den med hendene. Den er svært stabil, og når du legger vekt på den (for eksempel ved å stå på den) dras hjulene automatisk inn slik at du står trygt og stødig.