Arbeidsbenker

Avlastningsmatter fra Cowab

Skån rygg og ben med en støtdempende matte

KJØP HER

Arbeidsbenker for proffene

En arbeidsbenk, verktøybenk eller arbeidsbord er selvskreven på verksteder, samt i industri og produksjon. Arbeidsbenk til verksted fås i ulike størrelser, bordplater og funksjonalitet, avhengig av hva som skal monteres, produseres eller repareres. Det gjør at du enkelt kan tilpasse verkstedbenkene etter ulike arbeidsoppgaver og behov. Du kan velge mellom klassiske arbeidsbord med fast understell eller hev/senkbare arbeidsbenker som enten har elektrisk eller manuell hev/senk. Du kan derfor tilrettelegge for best mulig arbeidsstilling med en hev/senkbar arbeidsbenk, og du kan variere mellom å sitte og stå. Justerbare arbeidsbord er dermed et selvsagt valg for å ivareta god ergonomi, fleksibilitet og produktivitet på én og samme tid.

Arbeidsbord med hjul

Et arbeidsbord med hjul gjør det mulig for deg å både jobbe og transportere med samme møbel. Arbeidsbordene er derfor også svært lettplasserte, og du kan trille dem dit du har behov for dem. Arbeidsbenkene kommer med mange ulike oppbevaringsløsninger for deg som vil ha verktøy og annet utstyr innen rekkevidde, for eksempel hyller, skap, skuffer og verktøypaneler. Se gjerne etter praktiske detaljer som lamper for å gjøre det mer behagelig å konsentrere deg om arbeidsoppgaven – dette er helt uunnværlig om du jobber i dunkel belysning! Våre verktøybenker er solide og kraftige med bordplater av kvalitetsmaterialer, og enkelte modeller tåler en belastning på opptil 500 kg.

Profesjonell arbeidsbenk til verksted

Det er enkelt å finne en verktøybenk som passer din arbeidsplass i Cowabs nettbutikk, enten du vil ha en enkel verkstedbenk med bordplater og hjul eller avanserte modeller med verktøytavle og låsbare skap. Vi anbefaler at du tenker over hvilke behov du har på forhånd, slik at du raskt søker deg frem til en arbeidsbenk i nettbutikken som er mest mulig tilrettelagt for deg. Du kan gjerne ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. Vi har lang erfaring og leverer innredning og utstyr til den profesjonelle brukeren til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne en optimal arbeidsbenk til verksted med alle de funksjonene som du trenger.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsstolerVerktøytavler