Arbeidsbenker på hjul

Avlastningsmatter fra Cowab

Skån rygg og ben med en støtdempende matte

KJØP HER

Arbeidsbenker på hjul - En praktisk løsning for effektivt arbeid

 Arbeidsbenker med hjul er uunnværlige for de som trenger å jobbe med samt løfte og flytte tunge gjenstander. Disse benkene er spesielt designet for å skåne rygg, knær og hofter under arbeid. Hos Cowab finner du et bredt utvalg av arbeidsbenker på hjul som er ideelle for verksteder, produksjonsanlegg og industrielle miljøer. Disse benkene er allsidige og funksjonelle, og kan brukes som arbeidsbord, oppbevaringsplass og transportvogn.

Fordeler med arbeidsbenker på hjul

Mobilitet: Med en arbeidsbenk på hjul kan du enkelt flytte den dit du trenger den. Du kan også låse hjulene slik at benken står stødig mens du jobber.·Skånsomt for kroppen: Ved å bruke en mobil arbeidsbenk kan du unngå tunge løft og belastende bevegelser. Benken kan enkelt rulles dit du trenger den, uten behov for å løfte tunge gjenstander fra benken til en vogn eller trillebord.Allsidighet: Arbeidsbord hjul kan også fås med verktøypanel og verkøyhyller slik at du har verktøyet lett tilgjengelig og har orden på verkstedet ditt.

Størrelser og materialer

I Cowab nettbutikk finner du arbeidsbord på hjul i ulike størrelser og med forskjellige typer benkeplater. I tillegg kan du justere bena på mange av modellene for å tilpasse dem etter dine behov. Benkeplatene er solide og tåler tøff bruk. Du kan velge mellom sponskiver kledd med herdede plater eller høytrykkslaminatplater, vinyl, eik eller stål. Belastningskapasiteten varierer fra modell til modell, slik at du kan finne et arbeidsbord med hjul for både lette og tunge arbeider.Vi tilbyr et stort utvalg av høykvalitetsbenker som vil forenkle hverdagen din og gjøre arbeidet mer effektivt. Vårt erfarne team står også klare til å hjelpe deg med å velge den rette benken for dine behov. Kontakt oss i dag og oppgrader arbeidsplassen din med en praktisk og mobilt arbeidsbenk! 

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsstolerVerktøytavler