Arbeidsbenker på hjul

Avlastningsmatter fra Cowab

Skån rygg og ben med en støtdempende matte

KJØP HER

Arbeidsbord med hjul forenkler hverdagen

Et arbeidsbord med hjul er nærmest uunnværlig for deg som skal løfte og flytte på tunge gjenstander, særlig med tanke på å skåne rygg, knær og hofter. En arbeidsbenk på hjul har svært mange bruksområder, og er et populært valg til verksted, produksjon og industri.

Årsaken til populariteten er at en arbeidsbenk på hjul oppfyller mange funksjoner som man gjerne har bruk for i løpet av en travel arbeidsdag. Den kan for eksempel brukes som både arbeidsbord, oppbevaringsplass og transportvogn.

Noen kaller den en verktøyvogn med arbeidsflate og andre for en verkstedbenk på hjul – noe som sier mye om dens allsidighet. Den gir deg en mobil arbeidsbenk som enkelt kan flyttes dit du trenger den, og du kan låse hjulene slik at den står stille mens du jobber.

Håndter tunge løft med en mobil arbeidsbenk

Trenger du å flytte en motor eller andre tunge gjenstander? Nå behøver du ikke lenger å løfte det fra arbeidsbenken og over på en vogn eller trillebord – du kan bare slå av bremsen på verkstedbenken og rulle av gårde. De fleste arbeidsbenker med hjul fås med oppbevaringsplass, for eksempel skap, hyller, skuffer eller en kombinasjon av disse. Velger du en enkel variant nå, er det også mulig å bygge på dem i ettertid. Du kan for eksempel utvide et arbeidsbord med hjul med dokumentholder, skjermuttak, ekstra hyller og grenuttak. Arbeidsbenken er derfor svært plasseffektiv og praktisk, ettersom du får flere funksjoner i ett.

Stort utvalg av arbeidsbenker på hjul

Vi har arbeidsbenker på hjul i forskjellige størrelser og ulike typer benkeplater. Du kan for eksempel velge mobile arbeidsbenker med en størrelse på 1500x800 mm eller 1200x600 mm. I tillegg kan du justere beina på mange av modellene for enda flere tilpasningsmuligheter. Benkeplatene er solide og tåler røff bruk. Du kan velge mellom sponskiver som er kledd med en herdet plate eller høytrykkslaminatplater. Belastningskapasiteten til et arbeidsbord med hjul kan variere fra modell til modell. Enkelte tåler for eksempel 150 kg, mens andre tåler opptil 400 kg. Bestill ditt arbeidsbord med hjul på nett i dag, eller ta kontakt om du behøver hjelp med å velge hva som passer best for deg.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsstolerVerktøytavler