Verktøytavler for de profesjonelle

Profesjonelt verktøy krever profesjonelle oppbevaringsløsninger, og det får du med våre verktøytavler. Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer løsninger, enten du er på utkikk etter verktøytavler med hjul, verktøyvegg til arbeidsbenk eller verktøyvogner med skap og hyller. Mobile verktøytavler er veldig praktiske med bekvemme håndtak, svinghjul og bremser, så du enkelt kan dytte den med deg dit du vil ha den. I tillegg har de et et perforert panel hvor du kan henge opp kroker og holdere for å feste alt fra skrutrekkere til pakker med spiker. Se gjerne etter varianter med smådelsbokser for å oppbevare småting som du ikke kan henge opp.

Få kontroll på verktøyet: Oppheng i ulike høyder

Praktiske oppheng lar deg organisere sakene dine, slik at du alltid har full kontroll på alle verktøy. Verktøyveggene kan også kombineres med en arbeidsbenk om ønskelig, slik at du får en fast stasjon for alle sakene dine. Disse løsningene er svært fleksible og plassbesparende, og du kan oppbevare mye verktøy på en liten overflate. Et annet alternativ er å kjøpe en verktøyvogn med perforert panel. Ikke bare kan du feste verktøyet på opphenget og trille det med deg – du kan også oppbevare ytterligere gjenstander i hyller og skap. Mange av våre vogner med verktøypanel og mobile verktøytavler lar deg montere de ulike delene i forskjellige høyder for maksimal fleksibilitet. Slik kan du organisere utstyret for at det skal være så komfortabelt som mulig å gjennomføre arbeidet ditt.

Få hjelp til å velge riktig verktøyvegg

Trenger du gode tips til hvordan du kan oppbevare verktøyet ditt på en så praktisk måte som mulig, uten at det går utover plass og funksjonalitet? Vi slår gjerne av en prat for å hjelpe deg med å velge en verktøyvegg som passer perfekt inn på arbeidsplassen din. Vi kommer også gjerne med gode forslag til ekstrautstyr og løsninger som gir deg fullt utbytte av det nye oppbevaringsutstyret ditt. Bestill verktøytavler raskt og enkelt her i Cowab nettbutikk.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstoler