Verktøytavler for verksted, produksjon & industri

Oppbevaring av verktøy er avgjørende for profesjonelle håndverkere og mekanikere. Med våre verktøytavler kan du enkelt organisere og oppbevare alle dine verktøy på en praktisk og effektiv måte. Verktøytavlen har perforerte hull for verktøyoppheng og verktøyholdere, slik at du kan tilpasse den etter akkurat deres behov.Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer løsninger, enten du er på utkikk etter verktøytavler med hjul, verktøyvegg til arbeidsbenk eller verktøyvogner med skap og hyller. For å skape orden og ha full kontroll over verktøyene dine, kan du bruke våre praktiske opphengsløsninger. Våre verktøyvegger kan kombineres med en arbeidsbenk for å gi deg en fast arbeidsstasjon der du kan ha alt verktøyet ditt innen rekkevidde. Disse løsningene er svært fleksible og plassbesparende, slik at du kan oppbevare mye verktøy på en begrenset overflate.

Verktøytavle på hjul

En annen mulighet er å investere i en verktøyvogn med perforert panel. I tillegg til å kunne henge opp verktøyene dine på opphenget, kan du også lagre ekstra gjenstander i hyller og skap. Mange av våre vogner med verktøypanel og mobile verktøytavler lar deg justere høyden på de ulike delene for maksimal fleksibilitet. Dette gjør det enkelt å organisere utstyret slik at det blir så komfortabelt som mulig å utføre arbeidet ditt. Verktøytavelene er utstyrt med praktiske håndtak, svinghjul og bremser, slik at du enkelt kan transportere verktøyene dine dit du trenger dem. Disse verktøytavlene har også et perforert panel der du kan henge opp kroker og holdere for å organisere alt fra skrutrekkere til pakker med spiker. Hvis du har småting som ikke kan henges opp, kan du se etter varianter med smådelsbokser for å oppbevare dem trygt.

Skreddersy din verktøytavle

Hvis du trenger hjelp til å velge riktig verktøyvegg, er vi mer enn villige til å gi deg gode råd og veiledning. Vi kan hjelpe deg med å finne en verktøytavle som passer perfekt til arbeidsplassen din. I tillegg kan vi komme med forslag til ekstrautstyr og løsninger som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av det nye oppbevaringsutstyret ditt.Bestilling av verktøypaneler er raskt og enkelt i Cowabs nettbutikk. Vi tilbyr et bredt utvalg av verktøytavler av svært høy kvalitet og i i ulike størrelser, konfigurasjoner og prisklasser. Med våre profesjonelle verktøytavler kan du få full kontroll over verktøyene dine, opprettholde orden på arbeidsplassen og øke produktiviteten din. Bestill nå for å dra nytte av våre kvalitetsprodukter og førsteklasses service.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstoler