Hev/senk arbeidsbord for optimal arbeidsstilling

Våre hev/senk arbeidsbord takler tøffe miljøer på verksted og i industri, perfekt for deg som stiller høye krav til funksjonalitet og slitestyrke.

Faren for slitasjeskader reduseres og du skåner rygg, bein og knær, ettersom du kan jobbe komfortabelt med forskjellige typer produkter og gjenstander. Høyden kan nemlig enkelt justeres i henhold til størrelsen på det du jobber med. Ergonomiske løsninger som dette kan dermed bidra til økt trivsel og redusert sykefravær.

Materialene er av høy kvalitet og tåler en trøkk, og utvalget består blant annet benkeplater av høytrykkslaminat. Disse platene er svært robuste og enkle å rengjøre.

Justerbare arbeidsbord: Sitte og stå etter eget ønske

Det er viktig for en sunn og god arbeidshverdag at du kan variere arbeidsposisjonen, og det kan du med våre arbeidsbord – sitt og stå etter eget ønske ved å justere høyden. Dermed er det også mulig for flere mennesker å benytte seg av samme arbeidsbenk.

Velg et hev/senk arbeidsbord med kraftig elektrisk motor for den raskeste og mest praktiske løsningen. Du kan enkelt justere høyden på arbeidsflaten ved å trykke på en knapp.

En annen god løsning for å kunne tilrettelegge for en ergonomisk arbeidsstilling er et manuelt heve- og senkebord. Denne varianten har en sveiv som lar deg justere høyden opp og ned, og dette er et kostnadsbesparende alternativ.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsstolerVerktøytavler