Platereoler

Platereoler forenkler håndtering av skiver

Platereoler er uunnværlige for verksted og industri som trenger en praktisk og effektiv måte for å håndtere skiver av glass, metall, tre og gips. De L-formede stativene gjør at du får bedre plassutnyttelse og enkel oppbevaring. Skivene holdes forsvarlig fast under transport, takket være støtterør. Du kan stable i høyden ved å bruke et platestativ. Dobbeltsidige modeller lar deg utnytte plassen enda bedre, og det er også mulig å velge ensidige varianter.

Materialstativ som takler tung last

Våre materialstativ for plater takler en relativt tung belastning på opptil 1000 kg, så sant lasten fordeles jevnt. Du finner all informasjon om høyde, lengde og andre mål inne på produktsidene, slik at du enkelt kan velge et oppbevaringsstativ som passer for ditt bruk. Platereolene lages av slitesterkt stål som takler tøffe og krevende miljøer, og er i tillegg enkle å vedlikeholde og rengjøre. Med vår 7-års garanti kan du også føle deg trygg på at produktet varer over lang tid. Du trenger heller ikke å bekymre deg for frakten. Vi sender umonterte platereoler landet over, og du setter den fort sammen der du vil at den skal stå.

Bestill platereol på nett

Du finner et godt utvalg av platereoler, listereoler, grenreoler og andre oppbevaringsløsninger i Cowabs nettbutikk. Produktene lages av robuste og slitesterke materialer som tåler tøffe miljøer, og de er derfor godt egnet til bruk på verksted og i industri. Vi legger samtidig til rette for at du skal kunne jobbe på en sikker og ergonomisk måte, og mange av våre materialstativ lar deg utføre praktiske justeringer som å flytte på armer. Det er også mulig å kjøpe påbyggingsseksjoner og ekstrautstyr, slik at du kan utnytte dine eksisterende løsninger enda bedre. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om platereoler og platestativ – vi hjelper deg med å finne gode løsninger for en tryggere, enklere og mer effektiv arbeidsdag.