Tørkevogner

Tørkevogner og tørkestativ på hjul

Vi har et bredt utvalg av ulike typer tørkevogner og tørkestativ på hjul av høy kvalitet. Produktene er utviklet for bruk på verksted, lager og i industri, og de lages av robust og slitesterkt stål. Tørkevogner er et nyttig hjelpemiddel på arbeidsplasser hvor man trenger en plassbesparende løsning for å oppbevare plater av metall, gips, spon og glass. Du samler platene på ett sted, og triller dem enkelt med deg takket være hjulene. Det gjør at du unngår unødvendig slitasje og får utført arbeidet på en sikker og effektiv måte. De lenkede hjulene er enkle å håndtere, takket være lav rullemotstand på jevne flater og muligheten til å svinge dem i alle retninger. Du kan derfor flytte selv et stort tørkestativ på en komfortabel måte, noe som er svært viktig når du skal flytte store plater.

Tørkevogner med mange kombinasjonsmåter

Se gjerne etter et tørkestativ på hjul med ulike kombinasjonsmuligheter, om du har behov for å variere plasseringen etter hvilken type skive du skal oppbevare. Flyttbare grinder gjør det mulig å utforme tørkestativet på forskjellige måter for å finne den beste løsningen for jobben du skal gjøre. Vi tilbyr også store tørkestativ på hjul med justerbare midtseksjoner. Disse stativene har god avstand mellom de elforsinkede pinnene, slik at du kan transportere plater i forskjellig tykkelse. Bremser på hjulene gjør at du kan flytte den på en sikker måte, selv ved tung last.

Stort utvalg av materialstativ

Vi har et stort utvalg av mange ulike typer materialstativ som tørkevogner og tørkestativ på hjul, grenreoler, listereoler og andre oppbevaringsløsninger. I tillegg finner du mange praktiske påbyggingsseksjoner, slik at du kan sette sammen den beste løsningen for din arbeidsplass. Hvis du trenger hjelp til å velge ut tørkestativ og -vogner, eller vil ha litt inspirasjon til mulige løsninger, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Vi har lang erfaring med å levere ergonomiske og effektive produkter til industri, verksted og lager, og vi sender til hele landet.