Listestativer

Listereol til verksted og industri

Våre listestativer lages av robust stål, og er utviklet for at du skal kunne maksimere lageroppbevaringen. Vi vet hvor viktig det er med slitesterkt og praktisk utstyr når du jobber i industri eller på verksted. Ikke bare trenger du utstyr som tåler tøffe miljøer – det bør også være plassbesparende. Du kan bruke stålreolene til å oppbevare lett langgods som rør og lister. Flyttbare armer gir deg en fleksibel løsning, og det er enkelt å justere stativet i henhold til gjenstandene som skal være der. Det gjør det enklere å håndtere langgods, noe som igjen øker både sikkerhet og produktivitet. Det er også mulig å utvide bruksområdet til listestativ ved å kjøpe påbyggingsseksjoner utenom. Vil du ha enda mer oppbevaringsplass, anbefaler vi å velge en dobbeltsidig listereol med armer på begge sider.

Kjøp listestativ som påbyggingsseksjon

Våre listestativ kan enkelt bygges på listereoler og grenreoler. Det er et godt valg for deg som allerede har, eller som ønsker å kjøpe, en grenreol. Påbyggingsseksjonene er like fleksible som andre listestativ, og lar deg flytte armer etter eget behov. Du kan også velge mellom ensidige og dobbeltsidige varianter, avhengig av hvor mye plass du trenger. Det er også mulig å kjøpe ekstra hylleplater og opphengsskinne til grenreol utenom. Det medfølger hylleplan for både påbyggingseksjoner og grunnseksjoner som kan brukes til å oppbevare ymse gjenstander, og som enkelt kan festes i bunn eller i armene.

Hvordan velge riktig stålstativ

Er du usikker på hvilken variant som passer best for deg? Ta en vurdering på hvor mange armer du trenger, hvilke mål som er mest praktiske, og hvor stor belastning stålstativet må kunne tåle. Hvis du fortsatt er i tvil, så ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Vi hjelper deg med å velge riktig listereol for nettopp ditt bruk. Når du er fornøyd med valget ditt, kan du bestille raskt, enkelt og trygt fra nettbutikken vår. Vi leverer over hele landet.