Oppbevaringskasser

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Oppbevaringskasser for smart og effektiv oppbevaring

Lagerbokser brukes til mange forskjellige ting og på mange forskjellige arbeidsplasser. For at du skal få løsninger som passer dine behov, har vi et stort utvalg bokser i ulike størrelser å velge mellom. Alle våre plastbokser og oppbevaringsbokser er laget av materialer av høy kvalitet og kan brukes til oppbevaring av ulike gjenstander på kontoret samt lager, industri eller verksted. Med sine slitesterke egenskaper er de enkle å håndtere og flytte rundt etter behov.

Solide europeiske bokser

Våre europeiske kasser er tilpasset for bruk sammen med pallekrager og paller med EUR palledimensjoner for å gi en effektiv lagringsløsning for lageret eller lageret. De er optimale alternativer for både logistikkindustrien og industrisektoren hvor organisert lagring er viktig. Utformingen av plukkboksene med glatt bunn og innside gjør at de kan benyttes også på transportbånd samtidig som de er enkle å rengjøre. For å gjøre håndteringen enkel, har våre europeiske bokser blitt utstyrt med håndtakshull på kortsidene, og de kan stables for å ta mindre plass.

Næringsmiddelgodkjente kasser for sikker mathåndtering

Blant våre matgodkjente bokser finner du en rekke alternativer:

• Europeiske kasser

• Modulære skuffer

• Perforerte plastkasser

• Oppbevaringsbokser

En plastkasse eller oppbevaringsboks som er næringsmiddelgodkjent gir deg muligheten til å oppbevare mat og matvarer på en trygg og hygienisk måte. Alle disse plastkassene er spesialdesignet for å møte bransjens høye krav. For at de skal kunne brukes til både frysevarer, tørrvarer og ferskvarer er de svært temperaturbestandige – vi har matgodkjente bokser som tåler temperaturer fra -40°C opp til +120°C!

Transportkasser og plastbokser med lokk

Transportkasser er utformet slik at du enkelt kan både lagre og transportere varer. De er utstyrt med lokk for å beskytte innholdet mot støv, smuss og fuktighet, og de øker sikkerheten. Takket være lokkene kan du også trygt stable kassene oppå hverandre for å spare plass. Transportbokser og plastkasser med lokk er opplagte alternativer for virksomheter i transportbransjen og også for logistikkbedrifter.

Trenger du mer robuste alternativer, tilbyr vi også aluminiumskasser. På byggeplassen er for eksempel en aluminiumsboks et godt alternativ da den tåler tøffe forhold, er korrosjonsbestandig og har en lås som gir sikker oppbevaring av ting som trengs i arbeidet.

Stort utvalg av oppbevaringsbokser

I tillegg til våre plastbokser og europeiske kasser tilbyr vi også andre oppbevaringsbokser, som oppbevaringsbokser og sammenleggbare bokser. Disse sammenleggbare boksene og sammenleggbare skuffene er perfekte for både transport og oppbevaring. Når du ikke bruker kassen bretter du den enkelt sammen, og på denne måten sparer du utrolig mye plass når den ikke er i bruk.

Enten du skal oppbevare små eller store gjenstander, tunge eller lette, har vi oppbevaringskasser som passer dine behov. Våre oppbevaringsløsninger er utviklet for å gjøre arbeidsdagen enklere og mer organisert. Les mer om våre europeiske bokser, aluminiumsbokser, oppbevaringkasser med lokk og plastkasser her på våre produktsider, eller kontakt vår kundeservice for mer informasjon eller hjelp til å velge riktig boks!