Reoler med bokser

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Reoler med bokser - med og uten hjul

I denne kategorien finner du et stort sortiment av stativer med plastbokser, komplette reoler med plastbokser, hyller med bokser og plastbakker. Med vår lange erfaring innen utstyr og innredning for verksted, lager og industri har vi tatt frem et sortiment som er både bredt og fleksibelt. Våre praktiske reoler for oppbevaring av både smått og stort sparer deg for masse gulvplass, i tillegg til tid. Det blir langt enklere og raskere å finne frem deler og tilbehør når alt har en fast plass. I sortimentet finner du både reoler med store plastbokser og mindre plastkasser slik at du enkelt kan skreddersy lagerløsningen avhengig av behov.

Har du behov for en mobil løsning har vi reoler på hjul komplette med oppbevaringsbokser. Disse er supre på verkstedet når du har smådeler og annet utstyr du behøver å ha lett tilgjengelig på ulike steder. Disse er utstyrt med lett-rullende hjul og bremser sli kat stativet står stabilt og ikke ruller av seg selv.

Alle våre hyller er i profesjonell kvalitet og kommer til å holde lenge. Mange av reolene kommer med oppbevaringsbokser i plast, men en del leveres også uten slik at du kan kjøpe til de boksene du selv vil ha. Vi har et veldig stort utvalg i plastbokser til oppbevaring og lagring. Se alle våre praktiske kombinasjoner og bestill enkelt på nett. Vi leverer over hele landet.