Skap orden med artikelskap og boltebokser fra Cowab

Hos Cowab tilbyr vi et bredt utvalg av artikkelskap designet for å organisere og lagre ulike typer artikler og smådeler på en praktisk måte. Våre artikkelskap er laget av høykvalitetsmaterialer for å garantere holdbarhet og langvarig bruk. De kommer i ulike størrelser og med ulike antall rominndelinger slik at du kan finne et sortimentsskap som passer dine behov. Enten du trenger orden på skruer, tape-ruller, spiker eller dokumenter, kan du være sikker på at våre artikkelskap holder mål. For deg som trenger en mobil løsning, har vi også artikkelskap på hjul.

I verksteder og lignende er boltebokser praktiske alternativer for oppbevaring av smådeler. Våre boltebokser er slagfaste, og du kan selv velge om de skal monteres på veggen eller settes på gulvet. Hvis du trenger å transportere smådelene til andre steder på jobben, kan en reservedelsboks være å foretrekke. Reservedelsboksene har håndtak og låser som holder alt på plass under transport.

Plassbesparende artikkelkaruseller

I tillegg til vanlige sortimentsskap som ofte henges opp på veggen, har vi også smarte delekaruseller. Disse tilbyr mye lagringsplass samtidig som de tar mindre plass enn man kanskje tror, siden de er snurrende – perfekt for plassering i hjørnet av lokalet. Takket være muligheten til å snurre og skuffene som følger med, får du god oversikt over innholdet og kan finne det du trenger. Vi har ulike modeller av smådelskaruseller og de leveres med bokser i ulike størrelser.

Ønsker du å vite mer om våre artikkelskap, smådelskaruseller og boltebokser, er du velkommen til å kontakte oss. Vi er tilgjengelige på telefon, e-post og chat.