Stroppeutstyr

Vogner fra Cowab

Gjør arbeidsdagen enklere med rett vogn

SE ALLE VOGNENE

Stroppebånd for stropping av gods for sikker transport og lagring

Når det gjelder sikker og effektiv håndtering av varer under transport eller lagring, er valget av stroppebånd avgjørende. Vi har mange forskjellige typer stropper og emballasjebånd i vår nettbutikk slik at bedrifter kan tilpasse sine emballeringsløsninger og stroppinger for å imøtekomme spesifikke behov og sikre en problemfri logistikkhåndtering.

Det finnes mange forskjellige typer emballasjebånd og maskinbånd, men i hovedsak er det fire forskjellige typer som brukes når man skal bånde gods: PP-bånd, WG-bånd, PET-bånd og stålband.

  • PP-bånd: disse båndene er en klassiker innen stropping og brukes av mange ulike transportfirmaer og virksomheter. De er laget av polypropylen som er både miljøvennlig og resirkulerbart. PP-bånd er svært kostnadseffektive, lette å jobbe med og brukes vanligvis for lett til middels tungt gods.

  • WG-bånd: Disse båndene er laget av parallellelimede polyesterbånd. Båndene er miljøvennlige, slitesterke og har god styrke. WG-bånd kan enkelt strekkes og er svært skånsomme mot godset. De brukes ofte for å stroppe resirkulerbar emballasje.

  • PET-bånd: Disse båndene er laget av polyester og passer godt for stropping av tyngre gods. PET-bånd, også kalt polyesterbånd, er sterke og har høy spenning, noe som gir sikker lasting. De er motstandsdyktige mot vær og tåler varierte temperaturer.

  • Stålband: Med stålband får du enestående styrke som gir sikker stropping av tungt gods eller skarpe objekter. De er spesielt nyttige når du trenger bånd med høy slitestyrke og lav strekk. Stålbandene er også svært motstandsdyktige mot slitasje og tåler tøff behandling.

Spenner og plomber for sikker forsegling

For å sikre en stabil og pålitelig forsegling av emballasje er valget av plastspenne eller metallspenne avgjørende. Disse plombene brukes for å sikre stroppene og holde godset trygt på plass. Plastspennene er enkle å bruke, mens metallspennene tilbyr ekstra holdbarhet og sikkerhet for tunge laster.

I vårt utvalg av stroppemateriell finner du også plomber og praktiske kantbeskyttere av ulike modeller og materialer. Med hjelp av kantbeskyttere for spennbånd kan du beskytte godset mot støt, skader og at båndene skaver på kartongen eller esken under transporten. Du kan lese mer om kantbeskytterne på våre produktsider.

Å velge riktig emballasjebånd er avgjørende for en smidig og effektiv emballeringsprosess. Uansett om det er for manuell eller maskinell bånding, plast- eller metallspenner, finnes det et mangfold av alternativer å utforske for å imøtekomme spesifikke krav og sikre at varene når sitt mål i optimal stand. Du kan enkelt bestille stroppemateriell direkte i vår nettbutikk eller gjennom våre kolleger på kundeservice - de er tilgjengelige på telefon, e-post og chat.