Pakkebord

Avlastningsmatter fra Cowab

Skån rygg og ben med en støtdempende matte

KJØP HER

Pakkebord og alt du trenger for en komplett pakkestasjon

Cowabs nettbutikk finner du et stort sortiment av pakkebord. Pakkebordene er spesielt egnet til bruk på små og store lager, men har du behov for en pakkedisk i butikken er de supre til det også. Vi har alle typer av pakkebord, inkludert hev og senkbare pakkebord, pakkebord med skjæreaggregat eller pakkebord med overhylle og rulle til stor rull med bobleplast eller pakkepapir. 

Det kan være belastende for kroppen å jobbe på et lager. Mange bevegelser blir lett monotone, noe som på sikt kan føre til slitasjeskader. Av den grunn, og for at du skal bli mer effektiv i arbeidet ditt, har vi det du trenger for en komplett pakkestasjon. Det første du trenger er et pakkebord. Når du skal kjøpe et nytt pakkebord, bør du tenke på hvilken dimensjon du trenger, noe som igjen bestemmes av plassen du har til disposisjon.

Vi har mange ulike modeller å velge mellom, slik at du kan få et bord som passer din virksomhet – noen pakkebord har praktiske kuleruller som forenkler arbeidet ditt. Felles for våre pakkebord er at de har slitesterke bordplater og tåler bruk i tøffe arbeidsmiljøer.

For at du skal kunne arbeide enda mer effektivt og produktivt, kreves det at du har fri plass for esker, emballasje og produktene som skal pakkes – og at du har det du trenger nært tilgjengelig. I sortimentet vårt finner du pakkebord med hyller, skap, verktøyvegger og mye mer som gir deg en enkel løsning for en komplett pakkestasjon!

Ergonomiske justerbare pakkebord

Ettersom det kan være slitsomt for kroppen å arbeide med pakking og emballering, er det viktig å tenke på ergonomi. Med våre justerbare pakkebord får du muligheten til å selv sette inn den mest optimale arbeidshøyden for deg. Et slikt justerbart bord gir deg også muligheten til raskt å veksle mellom stående og sittende arbeidsstilling, noe som er bra for kroppen. Tenk også på å supplere ditt justerbare pakkebord med en behagelig arbeidsmatte da industri- og lagergulv ofte er veldig harde og sliter på føtter, knær og hofter hvis du står opp og arbeider over lengre perioder.

Slik velger du riktig pakkebord

Er det flere som bruker samme pakkedisk kan et elektrisk hev- og senkbart pakkebord være den beste løsningen, på den måten kan man også enkelt veksle mellom å stå og sitte når man jobber. Hvor stort pakkebord du trenger kommer an på størrelsen på varene og godset du jobber med, samt hvor stor plass du har tilgjengelig. Bordet må være stort nok til at du kan vri og vende på varene, og det er smart å tenke over hvordan du jobber. Pakker du for eksempel inn i papp kan et pakkebord med innebygget papprulle spare mye tid, disse har oftest et skjæreaggregat som enkelt lar deg klippe av pappen i ønsket lengde. Hva har du behov for å ha i armlengdes avstand? Pakkestasjonen bør utarbeides utfra hvordan du jobber, både med tanke på ergonomi og effektivitet. Med våre hyllesystemer og praktiske overhyller får du raskt oversikt og har mulighet til å oppbevare rekvisita og nødvendig utstyr lett tilgjengelig.

Ikke glem å tilpasse eventuelle skjæreaggregater slik at de passer både rullen av bølgepapp eller kraftpapir samt størrelser på pakkene.

Ønsker du å vite mer om hva du trenger for å lage en komplett pakkestasjon eller vil du høre mer om våre justerbare pakkebord? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi er tilgjengelige på telefon, e-post og chat.