Kartonghyller på hjul og vogner som effektiviserer lagerhåndteringen

Med en kartonghylle på hjul kan du lettere organisere esker, kartonger og bølgepapp på lageret eller ved arbeidsbordet ditt. Våre vogner er laget av sterke materialer som gjør at de kan brukes i de fleste arbeidsmiljøer. Hjulene gjør kartongvognene enkle å styre og tilbyr en mer fleksibel løsning for både organisering og flytting av kartonger. Vi har ulike modeller, og du finner kartongvogner med justerbare hyller slik at du kan få en løsning som passer deg.

Mobilitet og holdbarhet med bølgepappvogner

I tillegg til solide kartongvogner har vi også smidige bølgepappvogner som også forenkler transport av esker, pakker, gods og kartonger på arbeidsplassen. De er perfekte for håndtering av gods og har er av en holdbar konstruksjon som også er lett å manøvrere. Med en bølgepappvogn blir det derfor enkelt å både oppbevare og flytte bølgepapp og esker ved behov. De er også praktiske verktøy ved sortering. I vårt sortiment finner du robuste bølgepappvogner som kan brukes i mange ulike virksomheter.

På våre produktsider kan du lese mer om produktene våre. Uansett om du trenger effektive lagerløsninger, har vi det du trenger for å skape en organisert og effektiv arbeidsplass. Trenger du hjelp eller vil ha mer informasjon om våre kartongvogner og bølgepappvogner, er du velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice!