Strekkfilm

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Sikre paller og gods med strekkfilm

Å bruke strekkfilm for å sikre gods er en svært effektiv måte å holde godset på plass, og det brukes flittig av transportfirmaer. Strekkfilmen fester seg enkelt til både paller og kartonger, og er elastisk nok til å strammes og trekkes rundt godset. Avhengig av mengden gods som skal pakkes og plastes, kan prosessen for arbeidet måtte gjennomgås. Vi på Cowab tilbyr derfor et bredt utvalg for både manuell plasting og mer automatiserte prosesser.

Robuste strekkfilmmaskiner og smidige strekkfilmroboter

For bedrifter som behandler mange bestillinger og har store volumer av gods som skal pakkes, er strekkfilmmaskiner og strekkfilmruller nødvendige verktøy. Hos oss finner du halvautomatiske strekkfilmsmaskiner som både effektiviserer og forenkler innpakningen av paller og gods. Du plasserer pallen på roterende plattformen og starter deretter maskinen. For alle våre maskinmodeller kan du velge mellom en hel roterende plattform eller en sporløs. Les mer om våre maskiner på Cowabs produktsider.

I tillegg har vi vertikale strekkfilmsmaskiner med roterende arm som er enkle å bruke. De monteres på et passende sted i lokalene. Når en pall skal pakkes inn i plast, står den stille ved strekkfilmrullen mens armen roterer rundt pallen.

Vi tilbyr også smidige strekkfilmsroboter som enkelt kan flyttes rundt i lokalene til den pallen eller det godset som skal pakkes inn i plast. Dette gir en fleksibel løsning som passer for de fleste lager, godsterminaler og lignende virksomheter. Disse strekkfilmsrobotene er utmerkede når det gjelder å stabilisere lett, ømtålig og uhåndterlig gods.

Håndstrekkfilm og strekkfilmholder

Hos oss finner du et stort utvalg av strekkfilm og maskinstrekkfilm. Disse plastfilmene fester seg enkelt til både kartonger og paller, og de er elastiske nok til at du kan stramme til godset litt ekstra. Vi har varianter som er tilpasset for bruk sammen med strekkfilmsmaskiner og også for manuell plasting. Dette gjør at du alltid kan finne det beste alternativet for deg og ditt gods.

For virksomheter med begrenset plass og volumer som skal pakkes inn i plast, har vi brukervennlige strekkfilmholdere og håndstrekkfilm. Da kan du selv håndtere plastingen og gjøre det direkte ved pallen eller godset. Uansett hvilken strekkfilm du trenger, finner du den hos oss.

Har du spørsmål angående våre strekkfilmmaskiner? Eller trenger du hjelp til å bestille håndstrekkfilm eller annet emballasjemateriale og verktøy, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vår kundeservice er klar på telefon, e-post og chat!