Vekter

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Vekter til industri, lager & butikk

Når gods, esker og paller pakkes, er det viktig at de ikke blir for tunge eller overskrider den tenkte belastningen eller volumet. Å veie materialer og gods bør også være raskt og enkelt. Hos Cowab finner du industrielle vekter, godkjente vekter og andre måleinstrumenter av ulike modeller som passer for ulike virksomheter. I vårt utvalg finner du blant annet:

  • Pallevekt & U-vekt: brukes sammen med truck. Truckføreren kjører truckens gafler inn i pallevekten for deretter å kunne veie hele pallen. De har robuste konstruksjoner for å kunne brukes i krevende industrielle miljøer. Vi har pallevekter som passer både for EUR-paller og halvpaller.

  • Bjelkevekt: denne vekten er tilpasset for veiing av gods med varierende lengde, for eksempel langt gods, høyballer og paller. Våre bjelkevekter har en robust konstruksjon og tydelige LCD-skjermer.

  • Kranvekt & hengevekt: en praktisk vekt som henges på truckgaflene og deretter henger lasten på kroken når gaflene løftes. I vårt utvalg finnes krokvekter, hengevekter og kranvekter med fjernkontroll som forenkler bruk og øker sikkerheten da du kan styre vekten fra en trygg avstand.

  • Gulvvekt: et utmerket alternativ for tung veiing i industrielle miljøer. Våre gulvvekter har LCD-skjermer som gir tydelig avlesning av vektresultatene, og du kan velge mellom ulike utførelser på vektplatene. Vi har også kombinerte bord- og gulvvekter.

  • Rampe med innebygd vekt: også denne vekten er tilpasset for tung veiing av vogner, rullecontainere og jekketraller. For enkel håndtering og påkjøring har disse vektene rampe på en side. Vi tilbyr også rustfrie vektplattformer som er enkle å rengjøre og kan brukes i fuktige og industrielle miljøer.

Vi har også bordvekter, benkevekter, pakkevekter og tellevekter. Disse egner seg for lavere vekt og gir nøyaktige måleresultater, og de brukes ofte i legemiddelindustrien, laboratorier, lager samt innen frakt- og logistikkindustrien. Våre presisjonsvekter finnes i ulike modeller og med varierende lastekapasiteter, du finner både vekter med tarering og akummulering. Tellevekter og pakkevekter med tarering teller varene samtidig som du plukker. Tareringsfunksjonen lar deg måle innholdet i for eksempel en skål, kartong eller annen beholder. Først måler man vekten på beholderen også legges innholdet i før veiingen fortsetter. Vektene kommer i mange forskjellige størrelser og antall lastceller. Ta også en titt på våre jekketraller med vekt som gir rask og enkel veiing direkte av paller når du løfter dem.

Rustfrie vekter og veieplattformer

I tillegg til en rekke andre vekter tilbyr vi også rustfrie vekter i ulike modeller som er spesielt nyttige i for eksempel helsevesenet, mat- og fiskeindustrien. De rustfrie vektplatene er lette å rengjøre samtidig som de tåler tøff behandling i krevende arbeidsmiljøer. For å lette håndteringen og forenkle arbeidet rundt industrielle vekter kan noen av dem suppleres med ramper.

Utforsk vårt brede sortiment av industrielle vekter og bestill enkelt i Cowab nettbutikk. Trenger du hjelp til å bestemme hvilken vekt som passer best for din virksomhet og behov, kan du alltid ta kontakt med oss på Cowab. Vi er tilgjengelige på telefon, e-post og chat.