Vekter for lager og industri

I Cowabs nettbutikk finner du et stort sortiment av profesjonelle vekter til industri, verksted og lager. Vi har lang erfaring i salg av industrivekter, bestill enkelt på nett eller ta kontakt med våre eksperter.

Pallevekt

Vi har pallevekter og plattformvekter som veier hele paller etter at du har plassert pallen med en jekketralle eller truck. Jekketralle med vekt veier pallen i det du løfter den. Vi har ferdigdimensjonerte U-vekter, men også pallevekter som kan festes på gaflene enkeltvis. Disse kalles bjelkevekter og er løse vektbjelker som kan plasseres på ønsket sted hvis pallene eller andre løse varer varierer i størrelse.

Bordvekt

Har du behov for en bordvekt bestiller du den enkelt på nett. Praktiske batteridrevne vekter med regnefunksjon gjør jobben lettere. Vi har også rustfrie bordvekter når hygienen er viktig.

Pakkevekt med tareringsfunksjon

Tellevekter og pakkevekter med tarering teller varene samtidig som du plukker. Tareringsfunksjonen lar deg måle innholdet i for eksempel en skål, kartong eller annen beholder. Først måler man vekten på beholderen også legges innholdet i før veiingen fortsetter. Vektene kommer i mange forskjellige størrelser og antall lastceller.