Dekkoppbevaring

Lagerhyller fra Cowab

Få orden på jobb med praktiske lagerhyller

KJØP HER

Smidig dekkoppbevaring med Cowabs dekkstativ

Bilverksteder og garasjer håndterer dekk nesten daglig - derfor er det viktig med sikre oppbevaringsløsninger. Vi hos Cowab tilbyr derfor et solid utvalg av dekkstativer og smarte løsninger for dekkoppbevaring. Våre dekkstativer har robuste konstruksjoner og kommer i ulike størrelser slik at du kan finne et alternativ som passer til garasjen din, bilverkstedet, lageret eller boden.

Solide faste dekkreoler og dekkhyller

For mindre bedrifter eller verksteder som håndterer mindre mengder dekk, er våre dekkstativer med plass til 8-10 stk. dekk optimale. De faste dekkhyllene du finner i vårt utvalg er laget av galvanisert stål og sparer plass slik at du kan utnytte lokalens plass maksimalt. Våre solide dekkstativer har en enkel design med ulike antall hyller, og du kan bygge på dem med flere seksjoner etter hvert som dine behov for dekkoppbevaring øker eller endres. Dekkreolene er lette å montere og leveres med gavler.

Kompakthyller og dekkstativer for det store lageret

Har du et stort bilverksted eller et dekkhotell, har vi plassbesparende og solide oppbevaringsløsninger for det også. Med våre fleksible kompakthyller får du en høyeffektiv og plassbesparende løsning, som du dessuten kan bygge om etter behov når du må ha plass til flere dekk. Seksjonene er stabilt bygget opp med gavler, bærebjelker og føtter av høykvalitets stål som tåler store dekkmengder.

Vi har også smidige dekkstativer for containere der du kan oppbevare opptil 290 stk. dekk. I tillegg finner du solide dekkstativer for lastebildekk i vår nettbutikk.

Dekkoppbevaring på hjul

Dekkoppbevaring på hjul er et utmerket alternativ for virksomheter der du både må oppbevare dekkene og flytte dem rundt i lokalet, for eksempel fra boden til bilen som skal arbeides med. Våre mobile dekkstativer har to faste hjul og to styrehjul som gjør dem enkle å manøvrere. For at du skal få en løsning som passer din virksomhet og dine behov, har vi et solid utvalg av dekkstativer på hjul i ulike størrelser og justerbare hyller.

Cowab jobber kontinuerlig med å finne solide og holdbare løsninger som forbedrer arbeidsplassen og hverdagen på jobben. Vi har lang erfaring og dyktige medarbeidere på kundeservice som står klare til å hjelpe deg med å finne riktige produkter. Så nøl ikke med å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktige dekkstativer eller alternativer for dekkoppbevaring.