Dekktransport

Ergonomiske dekktraller for profesjonelle verksteder

Arbeidet på et bilverksted kan gå i et rasende tempo - spesielt i dekkbyttesesongen. Vi hos Cowab vet hvor viktig det er å ha riktig utstyr som forenkler arbeidet samtidig som det utføres på en ergonomisk måte. Dekktransport er en av oppgavene som kan slite mye på kroppen. En dekkvogn er et uunnværlig hjelpemiddel på bilverkstedet og andre arbeidsplasser der man må flytte dekk og hjul uten å risikere å slite ut kroppen.

Solide dekktraller for smidig dekktransport

Hos oss finner du for eksempel robuste dekktraller som er laget av slitesterkt, pulverlakkert stål og som tåler belastning opptil 200 kg. Våre dekkvogner er enkle å kjøre takket være luftgummihjul som er skånsomme mot ømfintlige gulv og underlag, samt ergonomiske håndtak. Hjulene og praktiske detaljer som nedfellbar lasteplate gjør det også lett for deg å kjøre over dørstokker og andre hindringer. I tillegg er vognene utstyrt med buede håndtak som gjør at du kan vippe dekkvognen bakover under kjøring.

Lettmanøvrerte dekktraller for små områder

Vi har også små dekktraller uten håndtak som også kan brukes i garasjen eller på bilverkstedet. På de enkle dekkvognene stabler du dekkene oppå hverandre og ruller deretter enkelt av sted dit du vil ha dem. Med sine svingbare styrehjul blir våre dekktraller lette å kjøre og manøvrere i alle retninger, noe som er utmerket om det er trangt på verkstedet og du ikke har plass til å kjøre en dekktralle, eller om dekkene bare skal flyttes en kort bit.

Før du kjøper nytt dekkutstyr, er det viktig at du tenker gjennom ditt bruksbehov. Er du usikker på hvilken dekkvogn du bør velge, eller ønsker du flere ideer og tips til gunstige løsninger for akkurat ditt verksted? Ta da kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg. Du når oss på telefon, e-post og chat. Har du funnet en dekktralle som passer deg, kan du enkelt bestille den direkte i vår nettbutikk. Vi tilbyr 7 års garanti og rask levering.