Industristoler

Bekvemme verkstedstoler med justeringsmuligheter

Vi har bekvemme verkstedstoler som tåler en støyt og som er enkle å rengjøre. Våre arbeidsstoler kommer i forskjellig design og med mange praktiske funksjoner, noe som legger til rette for ulike arbeidsposisjoner.

Verkstedstoler med armlene gir kjærkommen avlastning til skuldrene, mens andre lar deg stille inn høyden i henhold til det arbeidet som du skal i gang med. Mange av modellene lar deg også stille inn setevinkel og ryggstøtte for maksimal komfort.

Du skåner dermed rygg og nakke ved å bruke justerbare industristoler, samtidig som du får gjennomført arbeidsoppgavene på en god måte.

Stort utvalg av industristoler

Du bør tenke over viktige kriterier, som hvilket miljø stolen skal benyttes i, for å finne den varianten som passer best for ditt bruk. Materialene som stolene lages av har nemlig svært mye å si. Jo tøffere miljø, desto større krav bør du stille til materialet.

Industristoler i plast kan for eksempel brukes ved sveising og lignende arbeidsoppgaver, og du tørker enkelt over den med en klut når den er skitten. Verkstedstoler av polyuretan og polypropylen har en overflate som er resistent mot mange forskjellige væsker og kjemikalier, og disse kan derfor også brukes i tøffe miljøer.

Trestoler og stoler med kunstlær passer bedre til bruk i lett industri. Hvis du foretrekker tekstiler, bør du sjekke at stoffet takler en hard arbeidshverdag. Slitesterk ull kan for eksempel være et god alternativ.

Bestill en profesjonell verkstedstol på nett

Det er mange hensyn å ta når du skal innrede et verksted og industrielle arbeidsplasser. Hvis du er usikker på hvilke materialer du bør velge eller har andre spørsmål, ta gjerne kontakt med oss for å få nærmere veiledning.

Vi har bred kompetanse og lang erfaring, og vi hjelper deg gjerne med å finne solide løsninger for nettopp ditt verksted.

Enten du vil ha justerbare verkstedstoler eller andre industrimøbler, finner du et stort utvalg i Cowab nettbutikk. Du trenger heller ikke å bekymre deg for levering – vi sender til hele landet.

Ukke gå glipp av disse kategoriene

Verkstedskap