Verkstedskap

Vegghengte verktøyskap fra Cowab

Vegghengte verktøyskap for plassbesparende oppbevaring

KJØP HER

Verktøyskap til verksted , lager & industri

Oppbevaring av verktøy og utstyr er en essensiell del av et effektivt og ryddig verksted. Hos Cowab finner du et bredt utvalg av verktøyskap, lagerskap og maskinskap som passer perfekt til din bedrifts behov og tilgjengelige plass. Vi har både store og små verkstedskap, og noen av dem får du også komplett med verkstedinnredning. Du finner verktøyskap med hyller, oppbevaringsbokser, skuffer og verktøytavler med oppheng for verktøy, så vel som arbeidsbord.

Solide stålskap

Våre stålskap er kjent for sin solide konstruksjon og holdbarhet. Vi tilbyr flere varianter av stålskap, enten med bare hyller eller med et praktisk verktøypanel for oppheng av verktøy. I tillegg kan skapene leveres med skuffer, slik at du kan organisere og holde orden på smådeler og tilbehør. Justerbare bein sørger for at skapene står støtt på gulvet, uansett underlag. Våre låsbare stålskap sørger for trygg oppbevaring av verktøy, maskiner og utstyr.

Vegghengte hyller og skap til verksted & industri

Hvis du ønsker å spare plass og samtidig ha rask tilgang til verktøy og utstyr, så er våre vegghengte hyller ogskap det perfekte valget. . Disse bidrar til å holde verkstedet ryddig og organisert, samtidig som du sparer verdifull gulvplass. Vi har også verktøyskap som enkelt kan flyttes rundt ved hjelp av en truck eller jekketralle, samt verkstedskap på hjul som gir deg fleksibilitet til å flytte skapet dit du trenger det mest.Cowab er dedikert til å tilby kvalitetsprodukter som møter dine behov for verkstedsoppbevaring. Med vårt store utvalg av verktøyskap i ulike størrelser, varianter og funksjoner, kan du være sikker på å finne det perfekte skapet for din bedrift. Vi legger stor vekt på kvalitet og holdbarhet, slik at du kan være trygg på at våre produkter vil vare lenge og tåle den daglige bruken på verkstedet. Ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å finne riktig verktøyskap for din arbeidsplass.

Ikke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler