Varmeovner & Vifter

Vifter og varmeovner til arbeidsplassen

Temperatur og inneklima er viktig, og våre avfuktere og varmevifter hjelper til med å regulere fuktighet og sørge for rask og energieffektivt oppvarming. Varmeovnene kan for eksempel brukes på byggeplassen.

Varmevifte som effektiv varmer opp byggeplassen

Ved å benytte en byggvifte eller byggvarmer får du raskt og enkelt opp temperaturen, da vifteovnen/varmeviften sprer varmen og sørger for en behagelig temperatur. Passer ekstra godt på byggeplasser og i anleggsbransjen, men også på andre arbeidsplasser som verksteder og lager. En varmelampe er et energieffektivt alternativ for oppvarming, og er svært enkel å flytte dit det trengs.

Avfuktere - forhindre mugg- og vannskader

Høy luftfuktighet gir grobunn for mugg og sopp, noe som både er skadelig for mennesker og bygninger. En luftavfukter kan brukes i alle rom og områder hvor man har behov for å få ned luftfuktigheten, for eksempel lager og oppbevaringsrom, garasje og verksted, vaskerier og vaskerom, og rom under bakkenivå. En del av våre avfuktere kan kobles til en slange for å transportere vannet, mens andre fungerer slik at vannet samles i en tank som må tømmes når den er full. Våre luftavfuktere er lettplasserte og kan derfor enkelt flyttes ved behov. Bestill enkelt på nett til gode priser!

Ukke gå glipp av disse kategoriene

ArbeidsbenkerArbeidsstolerVerktøytavler