Kontorinnredning & Tilbehør

Få bedre oversikt med praktiske skuffeseksjoner

KJØP HER

Tilpasset og funksjonell kontorinnredning

Riktig kontorinnreding, kontortilbehør og kontorartikler er helt uunnværlig for å skape gode og effektive arbeidsmiljø. Vi tilbyr et stort utvalg av produkter og løsninger som kan tilpasses individuelle behov, slik at du kan optimalisere arbeidsdagen best mulig. Vi anbefaler å tenke nøye gjennom dine behov på forhånd, men se gjerne gjennom utvalget for å få inspirasjon til mulige løsninger. Kanskje oppdager du kontorinnredning som du ikke har tenkt på, men som vil utgjøre en stor forskjell i hverdagen med tanke på produktivitet og ergonomi? Få ting er mer frustrerende enn å rote gjennom papirhauger på skrivebordet, samtidig som stiv nakke kan legge en kraftig demper på konsentrasjon og arbeidsglede.

Spennende utvalg til kontor: tilbehør, artikler og innredning

Det er mye som skal på plass når du skal innrede et kontor: Artikler som veggur, bordplate, lupelampe, makuleringsmaskin, hengemappevogn, utstillingsskjerm og lignende er fast inventar for mange arbeidsplasser. Vi tilbyr kontorinnredning til konkurransedyktige priser, slik at dere kan bestille inn alt dere trenger her hos oss. Avhengig av oppgavene som skal utføres i løpet av dagen, kan du trenge alt fra en praktisk plukkvogn til permer til skuffer som lar deg sortere papirarbeidet på en oversiktlig måte. Du må heller ikke glemme tilbehør til skrivebord. Praktisk kontorinnredning som PC-stativ, bokstøtter, system for hengemapper og sorteringsstasjoner sørger for at du kommer inn i en god arbeidsflyt og bevarer god orden.

Ergonomiske og fleksible kontorartikler

Cowab har også et stort fokus på sikkerhet og ergonomi. Her i nettbutikken vår finner du kontorinnredning som reduserer belastningsskader og spenninger i kroppen, for eksempel monitorarm og fotstøtter. Det er viktig å løfte skjermer og tastatur opp i riktig arbeidshøyde for å kunne innta en behagelig arbeidsstilling. Du kan for eksempel kombinere kontortilbehøret med ergonomiske kontormøbler som hev/senk skrivebord, slik at flere kan bruke samme arbeidsstasjon.

Ta gjerne kontakt med oss for å få flere gode idéer og innspill til fleksibel kontorinnredning, kontortilbehør og kontorartikler.