Kontoroppbevaring

Få bedre oversikt med praktiske skuffeseksjoner

KJØP HER

Alt du trenger til kontoroppbevaring

Er du på jakt etter kontoroppbevaring? Vi har produkter til alle som vil ha et ryddig kontor. Organisering ved hjelp av diverse hyllesystem, skap og arkivhyller er praktiske løsninger som lar deg sortere alt av papirarbeid, pappesker og bøker på enkel og oversiktlig måte.

Du finner også et godt utvalg av garderobeskap, laptopskap og nøkkelskap for å holde orden på diverse gjenstander. Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom behovene dine og tar en grundig titt på våre produkter, slik at du kan sette sammen oppbevaringsløsninger som passer perfekt for ditt kontor.

Ta gjerne kontakt med oss via chat, e-post eller telefon for å få nærmere veiledning, eller les videre for å få inspirasjon og innspill til mulige løsninger.

Organiser kontoret med tegningsskap og arkivhyller

Vi tilbyr forskjellig typer kontoroppbevaring til deg som trenger system i papirarbeidet, for eksempel praktiske tegningsskap, brannsikre dokumentskap og diverse arkivskap.

Et tegningsskap består av flere skuffeseksjoner og mulighet for å låse skuffene. Vi har ulike tegningsskap med forskjellig antall skuffer, og det er mulig å bygge på flere av modellene for å få en større enhet ved behov.

Brannsikre dokumentskap er derimot uunnværlige for deg som ønsker å beskytte og ta godt vare på sensitive dokumenter. Skapene kan låses for å øke sikkerheten ytterligere. Hylleløsninger kan også være et godt alternativ til deg som ønsker å oppbevare esker, bøker og lignende. Vi har både arkivhyller og bokhyller her i nettbutikken vår.

Robust, helsveiset oppbevaringsskap

Det er ikke bare papirene som må være i orden på et kontor – organisering av diverse esker og gjenstander er viktig for å alltid vite hva som ligger hvor.

Vi har praktiske oppbevaringsskap og sjalusiskap med hyller og skuffer som passer inn på de fleste arbeidsplasser. Skapene lages av robuste materialer, og justerbare føtter sørger for at skapene står støtt selv på ujevnt underlag.

Sist, men ikke minst, så kan du kjøpe kontoroppbevaring som er utviklet for spesifikke gjenstander. Vi har blant annet nøkkelskap med kodelås og plass til opptil 100 nøkler, samt laptopskap og ladeskap for sikker oppbevaring av elektronikk.

Trenger du flere gode tips om kontoroppbevaring? I så fall er det bare å ta kontakt med kundeservice via chat, e-post eller telefon – vi hjelper deg mer enn gjerne!