Skrivebord

Sorter avfall enkelt med kildesorteringsbeholdere

KJØP HER

Skrivebord og kontorbord av høy kvalitet

Vi er stolte av å kunne tilby et solid utvalg av skrivebord og kontorbord av høy kvalitet til rimelige priser, enten du vil ha en rektangulær fasong eller et hjørnebord.

Du kan blant annet bestille praktiske skrivebord til kontor med hev/senk funksjon. Disse fås med kraftig motor som lar deg stille inn kontorpulten, slik at du får en så ergonomisk sittestilling som mulig. Du kan dessuten variere arbeidsstillingen din ved å justere på høyden.

Hev/senk funksjon gjør det også mulig for flere mennesker å benytte seg av samme skrivebord, ettersom de enkelt kan justere bordhøyden etter egne behov. Se gjerne etter kontorbord med magebue for å komme så tett på skrivebordet som mulig.

Skrivebord til kontor i fast høyde

Vi har mange skrivebord i fast høyde. De lages av kraftige kvalitetsmaterialer med smarte detaljer som hull til kabler, samt innsyn som skjuler sjenerende ledninger. Det er også mulig å bestille avlastningsbord utenom. De plasseres ved siden av skrivebordet for å få en større overflate, eller du kan bruke dem som et frittstående arbeidsbord.

En økonomisk løsning er helt enkle skrivebord som kun består av en plate og ben. Disse skrivebordene er stødige og hardføre, og kan brukes til ulike formål. For eksempel er enkle kontorpulter praktiske å ha stående på pauserommet. De kan også brukes som avlastningsbord.

Praktisk tilbehør til kontorbord

Trenger du ekstra skuffer og skap til kontoret? Vi har et spennende utvalg av skuffeseksjoner i robuste materialer som komplementerer det nye kontorbordet ditt. Du finner både vanlige skuffer og skuffer til hengemapper i utvalget vårt, samt låsbare modeller.

Mange av skuffeseksjonene fås med svingbare hjul med bremser, slik at du enkelt kan flytte på dem ved behov. Du kan for eksempel rulle den under skrivebordet for å alltid ha papirene i armlengdes avstand, samtidig som du kan trille den med deg ved behov. Du unngår dermed unødvendige løft som sliter på ryggen.

Trenger du flere innspill til skrivebord og andre smarte løsninger til kontor? Ta gjerne kontakt med oss for gode tips til hvordan du velger et kontorbord som matcher dine behov.