Tippcontainer

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Hold arbeidsplassen ryddig med tippcontainer

Vi har et spennende utvalg av avfallscontainere i forskjellige farger og størrelser. Containerne fås med ulikt volum, slik at du enkelt finner frem til noe som matcher dine behov. Dette er et uunnværlig hjelpemiddel for mange arbeidsplasser i industrien som trenger en enkel løsning for kildesortering, samt forsvarlig avfalls- og materialhåndtering. De passer også til bruk på verksted og lager, ettersom de fås med ulikt volum og forskjellige funksjoner. Store tippcontainere på 3000 liter med gaffelkanaler kan for eksempel brukes til metall og grus, og de passer bra for deg som har god plass til avfallshåndtering. Pass på at du sjekker maksbelastningen før du bestiller, slik at du er sikker på at du velger en søppelcontainer som er egnet for oppgaven som venter den.

Små tippcontainere

Små tippcontainere på 150 liter kan være et godt alternativ for deg som ikke trenger noe stort. Fordelen ved dem er at de er enkle å transportere, og de fås med automatisk tipping, tilbakegang og låsing. Du kan velge mellom åtte ulike størrelser på tippskuffen. Det er mulig å bestille plant tak som ekstrautstyr. Bunntømmende containere er derimot en plassbesparende løsning, ettersom de kan stables i høyden. De er svært brukervennlige, og du tømmer dem ved å åpne hele bunnen. Bunnen lukkes og låses automatisk når tømmingen er ferdig.

Bestill tippcontainer med hjul

Du trenger ikke å bekymre deg for transport når du bestiller tippcontainer på nett – vi sender containere til hele Norge. I tillegg kan vi tilby en rekke praktisk tilbehør som lar deg utnytte containeren maksimalt. Vil du ha en tippcontainer med hjul? I så fall anbefaler vi å kjøpe et hjulsett til tippcontainer. De er enkle å montere og manøvrere. Vi selger også selvtømmende tippskuffer med automatisk tilbakegang for alle typer avfall. Distanseklosser til tippcontainer er derimot midt i blinken for sikker håndtering med stabler og støttebeinstruck.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du har spørsmål om våre produkter og for å få gode tips til sikker avfallshåndtering.