Pallecontainer

Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Pallecontainere for effektiv lagring og transport

Pallecontainere er allsidige og holdbare løsninger for lagring og transport av varer. Enten det er på et verksted, et lager eller i logistikkbransjen, er pallecontainere uunnværlige for å organisere og beskytte ulike typer gods. I Cowab nettbutikk finner du et bredt utvalg av pallecontainere som passer til ulike behov og bransjer.

Slik velger du riktig pallecontainer

Vi har pallecontainere, pallegrinder og pallerammer til bruk i industri og på lager, som passer perfekt for håndtering av gods og varer. De fås i ulike størrelser, utforminger og har ulik maksbelastning for å gjøre det enklere å velge en egnet variant.

For å velge riktig palleboks eller container for pall bør du tenke over følgende:

  • Hvor høy maksbelastning trenger du?

  • Skal pallecontainerne stables i høyden?

  • Bør containeren være næringsmiddelgodkjent?

  • Skal den være i metall eller plast?

  • Hvor høy skal pallerammen være?

Behøver du hjelp til å velge riktig gittercontainer eller palleramme kan du når som helst ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring i å hjelpe norske arbeidsplasser med å finne gode løsninger for logistikk, lager og industri. Du kan nå oss på både chat, mail og telefon.

Praktiske pallebokser

En stablingsbar pallecontainer gir deg maksimal plassutnyttelse, samtidig som gitteret holder godset forsvarlig på plass. En palleboks på hjul i plast er derimot godt egnet for deg som trenger en rimelig, liten container til mindre gods.

De er næringsmiddelgodkjente og tåler temperaturer fra -20°C til +30°C. Du kan kjøpe lokk til dem som ekstrautstyr om du ønsker å kunne lukke plastboksen forsvarlig.

Fleksible pallerammer og pallegrinder

En fleksibel palleramme med åpning på langsiden og nedfellbare sider er et godt valg for deg som ønsker å justere den til forskjellige typer produkter. En pallegrind med nedfellbare kortsider passer derimot bra for deg som ønsker å forenkle lasting og lossing. Bunnen kan monteres på EU-pall, og det er enkelt å løfte og transportere pallerammene ved hjelp av en gaffeltruck. Vi har også enkle trådkurver til oppbevaring og transport av gods. De er allsidige i bruk og har en grind som gjør det enkelt å laste varer inn og ut.

Bestill containere til paller på nett

Cowab leverer produkter landet over og hjelper deg mer enn gjerne med å finne riktig pallecontainer, pallegrind og palleramme for ditt bruk. Vi har også praktisk ekstrautstyr som kan komme godt med, for eksempel spennreim og pakkseddellommer. Vi har vært på markedet helt siden 1933 og vet hva som skal til for å skape en trygg og effektiv arbeidsdag. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger flere tips om pallecontainere og oppbevaringssystem som er perfekt tilpasset dine behov, eller bestill din nye pallecontainer i Cowab nettbutikk.