Stort utvalg av plastpaller, stålpaller og lastepaller

Du finner paller i mange ulike størrelser og forskjellige materialer i Cowab nettbutikk. Våre paller er perfekte til lager, transport og industri når du behøver slitesterke og solide paller. I sortimentet vårt finner du både paller med hel plate så vel som paller med ulike perforerte plater.

Plastpaller

Plastpaller er robuste og brukervennlige, og de er godt egnet til bruk i tøffe miljøer. De tåler både høye og lave temperaturer, veier lite og har en slitesterk konstruksjon. Det nøyaktige temperaturområdet varierer mellom de ulike modellene, men du finner for eksempel lastepaller i plast som tåler temperaturer helt fra -30°C og opp til +40°C. Du slipper mange av ulempene ved å bruke trepaller, for eksempel fliser i fingre, mugg og spikre. De er også helt uunnværlige om du skal frakte gods til land som ikke tillater import av ubehandlede trepaller. Lasten står sikkert ved hjelp av opphøyde kanter, og du kan i tillegg kjøpe spennreimer her hos oss for ytterligere sikring. Reimene lar deg sikre godset forsvarlig på pallen, og de tåler høye belastninger. Sist, men ikke minst, så produseres plastpaller av resirkulerte materialer for å skåne miljøet og bedre ressursutnyttelse.

Slitesterke stålpaller av høy kvalitet

I tillegg til plastpaller, finner du også et stort utvalg av stålpaller og andre lastepaller her hos oss. Stålpaller kan brukes både innen- og utendørs, og de fås både med og uten nettingbunn av galvanisert stål. Lastepaller i stål tåler høye belastninger, og du finner flere varianter som er utviklet for at de skal være enkle å løfte med en gaffeltruck.

Fatpall er akkurat det du trenger for å oppbevare og løfte fat på en sikker og ergonomisk måte. Dette er pulverlakkerte stålpaller som er helt uunnværlige for fat med kjemikalier og miljøfarlige væsker, da de er svært robuste og beskytter mot søl.

Utstyr til paller

Vi har også annet praktisk utstyr og tilbehør til paller som du kan bestille sammen med din nye lastepall. Palledistansere er et godt eksempel på palletilbehør som gjør det enkelt å både pakke og plukke paller, og de bidrar også til god plassutnyttelse da pallene blir enklere å stable. Du kan velge mellom krage til pall og enkelte palledistansere som plasseres mellom to paller. En pallavastand tåler som regel opptil 1000 kg. Trenger du flere gode tips til hvordan du kan velge riktige plastpaller, stålpaller eller andre lastepaller til arbeidsplassen din? Ta kontakt med vår kundeservice via epost, chat eller telefon.

Bestill lagerpaller enkelt i Cowab nettbutikk, vi leverer lastepaller og tilbehør til hele landet!