Pallevogner

En pallevogn gjør det enkelt å flytte paller. I Cowabs netbutikk finner du et stort utvalg pallevogner - vi sender over hele landet.
Stabler hos Cowab

Lettstyrte stablere for ergonomisk arbeid

TIL PALLESTABLERE

Pallevogn - ideell for både transport og ergonomisk arbeidshøyde

En pallevogn er et uunnværlig verktøy når det kommer til transport av paller, spesielt europaller. Å investere i riktige pallevogner kan være avgjørende for effektiv transport og håndtering av varer i ethvert lager- eller distribusjonsmiljø. Pallen løftes som regel opp på vognen med en stabler, deretter kan du forflytte pallen dit du vil med ren muskelkraft.

Hos Cowab tilbyr vi et bredt utvalg av palletraller designet for å imøtekomme ulike behov og krav. Våre stålvogner til pall kommer med ulike typer hjul, og flere har ekstra funksjoner. Du finner også elforsinkede pallevogner og pallevogner for halvpall i sortimentet.

Jobb mer ergonomisk

Av og til har man behov for å jobbe med varene på pallen, og da kan det være fint å ha muligheten til å løfte pallen opp til en ergonomisk arbeidshøyde. Med de høye pallevognene kan du f.eks lage deg et arbeidsbord med en europall. Pallevognene er perfekte å bruke som f.eks pakkebord eller som en plukkvogn da du får pallen opp i arbeidshøyde og kan pakke varene direkte på pallen. Du sparer både tid og penger når du slipper å pakke om til europallen etter pakking.

Du kan også velge en ekstra ergonomisk palletralle ved å gå for vår pallevogn med roterende plate som også er justerbar i høyden! Pallevognen er tilpasset EUR-pall og utstyrt med lettrullende hjul. Den er enkel å styre, ettersom den er utstyrt med to faste hjul og to svinghjul med bremser. De fire hjulene ruller lett og stille, samt har god støtdemping.

Finn riktig pallevogn

Uansett om man jobber på lager, i industri, på butikk eller verksted - å finne riktig pallevogn og annet utstyr gjør at arbeidet går raskere og at man kan jobbe mer ergonomisk. I vår nettbutikk finner du kraftige og holdbare pallevogner til de aller fleste bransjer. Vi har lave pallevogner med hjul som er klargjort for støtteben eller nettingvegger. Alle pallevognene har gode fester som gjør at pallen ikke kan falle av.

På flere av palletrallene kan du også skru europallen fast i vognen. Vi har også egen pallekragevogn som er spesiallaget for pallekarmer, denne har høye støttearmer som gjør at du kan stable veldig mange pallekarmer på en vogn. Noen av de høye pallevognene våre kommer også med underhylle.

Velg gjerne en pallevogn med brems for økt sikkerhet - dette finner også i vårt sortiment. Du kan enkelt bestille din nye pallevogn i vår nettbutikk, behøver du hjelp til å velge riktig er vi tilgjengelig på både chat, telefon og mail for å svare på spørsmål.