Pallevogner

En pallevogn er ideell når man skal transportere en pall, for eksempel en europall. Som regel løfter man pallen på pallevognen med en stabler, og deretter kan man flytte pallen dit man vil med muskelkraft.

Ergonomisk høyde

Av og til har man behov for å jobbe med varene på pallen, og da kan det være fint å ha muligheten til å løfte pallen opp til en ergonomisk arbeidshøyde. Med de høye pallevognene kan du f.eks lage deg et arbeidsbord med en europall. Pallevognene er perfekte å bruke som f.eks pakkebord eller som en plukkvogn da du får pallen opp i arbeidshøyde og kan pakke varene direkte på pallen, da sparer du både tid og penger når du slipper å pakke om til europallen etter pakking.

Hvilken pallevogn passer for deres bruk?

Kraftige pallevogner i mange forskjellige løsninger finner du i vår nettbutikk. Vi har lave pallevogner med hjul som er klargjort for støtteben eller nettingvegger. Alle pallevognene har gode fester som gjør at pallen ikke kan dette av. På flere av palletrallene kan du også skru europallen fast i vognen. Vi har også egen pallekragevogn som er spesiallaget for pallekarmer, denne har høye støttearmer som gjør at du kan stable veldig mange pallekarmer på en vogn. Noen av de høye pallevognene kommer også med underhylle.

Pallevogn med brems

Det er viktig å tenke på sikkerheten spesielt når man jobber med tunge paller, og du kan enkelt bestille pallevogn med brems på nett da vi har flere ulike modeller.